Tafelvoetbal (1)

Scrum Master bij Geodan

Vind jij het leuk om onze ontwikkelteams te helpen verbeteren? Vind je het interessant om aan relevante oplossingen te werken die er toe doen en die intensief gebruikt worden? Dan is deze Scrum Master vacature echt iets voor jou.

Solliciteer direct

Voor deze vacature is goede beheersing van de Nederlandse taal vereist / For this job opportunity it is mandatory that you master the Dutch language

Wat houdt de Scrum Master vacature in?

We geloven dat jij, als toegewijde Scrum Master, een groot verschil kan maken en dat je je teams helpt om nog beter te functioneren. Jij vult deze belangrijke rol in zoals het is beschreven in The Scrum Guide. Je bent het eerste aanspreekpunt en de sparring partner voor je Product Owner(s), je teamgenoten en andere stakeholders. Je hebt plezier in je werk als je anderen kan helpen. Als Scrum Master heb je daarbij een creatieve aanpak waardoor je nieuwe manieren van werken verwezenlijkt. Je vind het leuk om zowel teams en individuele collega’s te coachen in het Agile samenwerken.

Herken jij jezelf hierin?

 • Je hebt een HBO- of academische opleiding gevolgd
 • Je onderstreept het Agile Manifesto en kent de kracht van werken in een Scrum setting
 • Je hebt ervaring in de IT en je hebt minimaal een jaar ervaring in de rol van Scrum Master
 • Je bent integer en hebt oog voor je collega’s
 • Je bent een verbindingsspeler, hebt tact en je communiceert op prettige wijze

Wat hebben we jou te bieden?

 • Een uitdagend en afwisselend werkpakket bij de marktleider in de geo-ict
 • Een fijne, collegiale en inspirerende werksfeer
 • Een marktconform salaris en een flexibele verlofregeling
 • Volop tijd en mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen door gebruik te maken van onze Academy;
 • Flexibiliteit wat betreft werkuren en locatie en oog voor een gezonde werk-privé balans
 • Werken aan maatschappelijk relevante oplossingen

Over Geodan

Als je voor deze vacature solliciteert, ga je werken voor de dienst- en productportfolio van Geodan. Al ruim 35 jaar benutten we bij Geodan de verbindende kracht van locatie om complexe vraagstukken te vertalen naar innovatieve, impactvolle oplossingen. Variërend van een tool voor het berekenen van het rendement van duurzame energievormen tot een meldkamersysteem om het spoor beschikbaar te houden en veiliger te maken. Onder andere PostNL, ABN AMRO, Climate Adaptation Services, Rainforest Alliance en een breed scala aan organisaties in de publieke sector zoals Ministeries, Waterschappen en gemeenten zijn onze klanten.

Geodan is samen met GOconnectIT onderdeel van Sogelink Nederland: de markt- en kennisleider in het domein van geo-ict. Internationaal, met de Sogelink Group, vormen we zelfs een team van 700 collega’s met hoofdkantoren in Frankrijk, Noorwegen en Nederland.

MEER WETEN
Zo werkt dat

Solliciteren bij Sogelink

1

Solliciteren

Leuk dat je interesse hebt! Stuur ons je CV en een motivatiebrief waarin je uitlegt waarom je interesse hebt om bij ons te werken. Je ontvangt een bevestiging zodra we je gegevens hebben ontvangen en je hoort binnen twee weken of we je uitnodigen voor een gesprek.

2

Eerste gesprek

Het eerste gesprek is vooral bedoeld om elkaar goed te leren kennen. Is er van beide kanten een klik? Je ontmoet twee collega’s waar je alles aan kan vragen. Onder het motto “What you see is what you get” bieden zij je een blik achter de schermen.

3

Tweede gesprek

Is de klik goed en is je gevoel goed? Dan nodigen we je graag uit voor een tweede gesprek. In dit gesprek kan je twee andere collega’s leren kennen en is er uiteraard weer alle ruimte voor jouw vragen. Voor sommige functies vragen we je om vooraf een kort assessment te doen.

4

Aanbieding

De klik is goed, de functie past goed, het gevoel aan beide kanten is goed! We sturen je een aanbieding en maken een afspraak, zodat we het aanbod goed kunnen toelichten en je vragen kunnen bespreken.

5

Welkom

Je hebt je handtekening gezet en je gaat bij ons werken. We bereiden je komst goed voor en voorafgaand aan je eerste werkdag krijg je informatie over je eerste week. We kijken uit naar je start!

Collega vertelt

Reinier (Consultant) heeft ook collega’s zónder geo-passie nodig

“Even een open deur intrappen: bij Sogelink werken veel geo-liefhebbers. Ik ben er zelf ook een. Maar onze klanten zijn overwegend géén experts op dat gebied. Dingen die voor ons als GIS-specialisten logisch zijn, zijn voor anderen heel complex. Als we niet oppassen, missen we dat inzicht. Gelukkig hebben we ook collega’s die niet getroffen zijn door het geo-virus. UX’ers die prachtige toepassingen ontwerpen bijvoorbeeld. Hun kijk op ons werk maakt onze producten sterker. En daar zijn klanten heel blij mee. Collega’s die ons erop wijzen dat iets abracadabra is, hebben we hard nodig. We versterken elkaar!”

Word jij de nieuwe collega van Reinier?

Solliciteer direct

Solliciteer

* Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het verwerken van je gegevens. Voor meer informatie zie ons privacy statement (https://werkenbij.sogelink.nl/sollicitatie/privacy-statement-sollicitanten/)