Kantoor Nieuwegein_ Overleggen achter bureau_werken bij LOCATIQS

Customer Success Manager bij Sogelink

Word jij het eerste aanspreekpunt voor de klanten die onze mooie software producten gebruiken en vind je het leuk om hen te helpen? Dan is deze Customer Success Manager vacature iets voor jou.

Solliciteer direct

Let op: voor deze vacature is goede beheersing van de Nederlandse taal een vereiste. Please note: mastering the Dutch language is mandatory.

Wat houdt de Customer Success Manager vacature in?

Als Customer Success Manager heb jij als doel om onze klanten en GOconnectIT nog succesvoller te maken in de samenwerking. Je bent onderdeel van een enthousiast en ervaren team dat de ingebruikname en support van onze GO FiberConnect producten verzorgd. 

Je hebt goede kennis van deze producten en je helpt er voor zorgen dat we de afgesproken service levels nakomen. Daarnaast zoek je actief onze klanten op waardoor je als geen ander weet welke wensen zij hebben. Je bent zo een belangrijke schakel tussen de klant, de product owner en de product consultants die de producten bij nieuwe klanten implementeren.

Je stelt (SLA-)rapportages op en bespreekt die met je klanten. Je vindt het leuk als ze goed geholpen worden en tevreden zijn. Verder stem je af met je teamleider waarmee je altijd kan sparren en overleggen. Er is daarbij veel ruimte voor jouw ideeën en initiatieven en zijn er volop mogelijkheden om door te groeien.


Wat wij bieden

 • 28 vakantiedagen

  en de mogelijkheid om bij te kopen
 • Prima salaris, een bonus en goede secundaire arbeidsvoorwaarden

  zoals een thuiswerkvergoeding en flexibiliteit wat betreft werkuren en werklocatie
 • Een collegiale en professionele werksfeer

 • Tijd en budget voor opleiding en gebruik van onze Academy

 • Verantwoordelijkheid

  en veel ruimte voor jouw ideeën en initiatieven
Nog 10 redenen waarom je bij ons wil werken

Herken jij jezelf hierin?

 • Je werkt en denkt op HBO- of WO-niveau
 • Je hebt bij voorkeur ervaring in een vergelijkbare rol bij een IT bedrijf maar we staan ook open voor starters
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden
 • Je weet hoe je kan omgaan met uitdagende vragen
 • Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels en bij voorkeur ook Duits

Meer weten over de Customer Success Manager vacature?

Ben je nieuwsgierig geworden naar de Customer Success Manager vacature? Solliciteer dan snel! Mail je motivatie met CV onder vermelding van 'Customer Succes Manager' naar: werkenbij@sogelink.nl t.a.v. Graziella Barrow. Wil je eerst graag meer weten? Neem gerust contact met ons op via 020-5711311 of bovenstaand mailadres. We denken graag met je mee.

Over Sogelink

Als je voor deze vacature solliciteert, ga je werken voor Sogelink Nederland: de markt- en kennisleider in het domein van geo-ict. We ontwikkelen betrouwbare softwareproducten, vooruitstrevende maatwerkoplossingen en we geven advies. Hiermee helpen we organisaties ruimtelijke uitdagingen als verstedelijking, mobiliteit, de energietransitie en klimaatverandering succesvol aan te gaan.

Sinds 2022 zijn we onderdeel van de Sogelink Group. Sogelink Group is Europees leider in bouw- en infratechnologie met hoofdkantoren in Nederland, Frankrijk, Noorwegen en 700 medewerkers. Niet alleen Sogelink groeit, we begrijpen dat jij jezelf ook wil ontwikkelen. Kom maar op met die goede ideeën dus!

MEER WETEN
Zo werkt dat

Solliciteren bij Sogelink

1

Solliciteren

Leuk dat je interesse hebt! Stuur ons je CV en een motivatiebrief waarin je uitlegt waarom je interesse hebt om bij ons te werken. Je ontvangt een bevestiging zodra we je gegevens hebben ontvangen en je hoort binnen twee weken of we je uitnodigen voor een gesprek.

2

Eerste gesprek

Het eerste gesprek is vooral bedoeld om elkaar goed te leren kennen. Is er van beide kanten een klik? Je ontmoet twee collega’s waar je alles aan kan vragen. Onder het motto “What you see is what you get” bieden zij je een blik achter de schermen.

3

Tweede gesprek

Is de klik goed en is je gevoel goed? Dan nodigen we je graag uit voor een tweede gesprek. In dit gesprek kan je twee andere collega’s leren kennen en is er uiteraard weer alle ruimte voor jouw vragen. Voor sommige functies vragen we je om vooraf een kort assessment te doen.

4

Aanbieding

De klik is goed, de functie past goed, het gevoel aan beide kanten is goed! We sturen je een aanbieding en maken een afspraak, zodat we het aanbod goed kunnen toelichten en je vragen kunnen bespreken.

5

Welkom

Je hebt je handtekening gezet en je gaat bij ons werken. We bereiden je komst goed voor en voorafgaand aan je eerste werkdag krijg je informatie over je eerste week. We kijken uit naar je start!

Collega vertelt

Allert-Jan (Coördinator Servicedesk) schiet te hulp bij graafschade

“We zijn een ontzettend gezellig bedrijf met super leuke collega’s. Als ik op kantoor ben is er altijd wel een moment waarop ik stik van het lachen. Daarnaast zijn we bij Sogelink erg betrokken en geven veel vrijheid aan alle collega’s. Dat geeft vertrouwen en een prettige werksfeer. Buiten werktijd kruip ik trouwens nog wel eens in de rol van servicedeskmedewerker. Zo was er een half jaar geleden een stroomstoring in mijn straat. Toen ik de dader had gevonden, bleek dat hij zonder Klic-Melding aan het graven was en geen idee had wat hij moest doen. Ik heb deze mijnheer daarom maar laten zien dat hij hiervoor onze Klic App kan gebruiken, wat hij had moeten doen en wie hij nu moest contacteren.”

Word jij de nieuwe collega van Allert-Jan?

Solliciteer direct

Solliciteer

* Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het verwerken van je gegevens. Voor meer informatie zie ons privacy statement (https://werkenbij.sogelink.nl/sollicitatie/privacy-statement-sollicitanten/)