Sogelink. Werken Bij Geo IT

Vliegende start van je carrière: van afstudeerstages tot starter vacatures

Ben je aan het studeren of bijna klaar met je opleiding? Bij Sogelink hebben we verschillende meewerkstages, afstudeerstages, een GIS traineeship en starter vacatures. Je krijgt bij ons volop de ruimte en tijd om je te ontwikkelen. Je kan daarbij gebruikmaken van het zeer uitgebreide aanbod aan opleidingen van onze Academy. Je ontdekt, leert en groeit door trainingen en door de praktijkervaring die je bij ons opdoet. En je kunt natuurlijk altijd rekenen op de hulp van onze slimme en vakkundige collega’s die ruime ervaring hebben met het ondersteunen van starters, trainees en stagiaires.

Dé plek om te starten

We laten ons graag verrassen door de nieuwe ideeën die jij meebrengt. Zie je geen passende stage of startersfunctie in de lijst staan? Stuur dan een open sollicitatie. We denken graag met je mee welke plek goed bij je past.

Stage

Lieuwe Visser

“In vijf maanden tijd heb ik enorm veel en snel geleerd. Machtig om te zien hoeveel hardcore kennis en ervaring op GIS-gebied er aanwezig is bij Sogelink. En ook hoe makkelijk die gedeeld wordt in zo’n informele en open organisatie. Op je zolderkamertje kun je veel tijd kwijt zijn aan het uitzoeken van iets. Hier kreeg ik gelijk het juiste antwoord, en van een expert. Ik maakte deel uit van het Data & Services Team (DST) en draaide gelijk in de dagelijkse processen mee. Ook kon ik zelf zaken inbrengen. De sfeer is professioneel, maar ook los. Ik voelde me daardoor gelijk thuis.”

Waarom kiezen voor Sogelink?

Bij Sogelink werken we aan een slimmere, duurzamere en veiligere wereld, boven én onder de grond. Lees hier meer over hoe wij dit doen, bijvoorbeeld via location intelligence. In grensverleggende projecten draag je samen met je collega’s bij aan de wereld van morgen.

10 redenen waarom je bij ons aan de slag wil

Onze cultuur

We helpen elkaar en werken graag samen, met elkaar en met onze opdrachtgevers. We vinden het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn en je krijgt alle ruimte om jezelf, niet alleen als starter, trainee of student, verder te ontwikkelen.

Meer over onze cultuur