Kantoor GOconnectIT Nieuwegein Ping Pong

Social media / Marketing stage

Als Marketing & Communicatie afdeling werken we aan de positionering van Sogelink. Je werkt in een hecht team van specialisten (o.a online, design, marketing automation). Wij zijn op zoek naar een student in de richting van Digitale Media, Marketing, Communicatie / Social Media. Lees hier meer over de social media / marketing stage. 

Solliciteer direct

 

Part of the team

Tijdens je Social media / Marketing stage ben je een volwaardig lid van het team en krijg je jouw eigen verantwoordelijkheden (geen kopieerklusjes dus, we streven sowieso naar een Paperless Office btw...). Je gaat aan de slag met maken van content (video, infographics, animatie, enzovoorts) en het opzetten, onderhouden en het verder uitbreiden van de social media gerelateerde activiteiten van Sogelink. Uiteraard krijg je hierbij hulp en begeleiding, zodat je jouw skills kunt uitbouwen. Je gaat bijdragen aan onze naamsbekendheid, employer branding en klantbeleving. Kortom, je mag op Facebook, Insta en TikTok onder werktijd! 

Ga jij afstuderen en heb je al een opdracht in gedachten? Samen vullen we jouw werkzaamheden in zodat deze perfect aansluiten bij jouw opdracht en je leerdoelen. Heb je nog geen opdracht in gedachten? Dan kijken we samen naar de eisen van jouw studie en hoe we dit kunnen invullen zodat je succesvol kan afstuderen.

Wat ga je doen?

  • Content maken! Video, foto, animaties, enzovoorts
  • Onderhouden van social media platforms (Insta onder werktijd!)
  • Verzinnen van leuke marketingacties
  • Algemene ondersteuning van de afdeling Marketing (events ed.)
  • Grappige Photoshopjes voor interne communicatie en presentaties

Herken jij jezelf hierin?

  • Creatieve HBO-student
  • Taalvaardig (in het Nederlands) en je houdt van woordgrapjes
  • Ervaring met Photoshop/Illustrator/InDesign en videobewerking
  • Initiatiefrijk, humor en spontaan (laten we het gezellig houden!)
  • Op de hoogte van de laatste social media trends

Meer weten?

Ben je nieuwsgierig geworden naar de Social Media / Marketing stage? Solliciteer dan op deze vacature! Mail je motivatiebrief met CV, onder vermelding van ‘Stageplaats Social Media / Marketing’ naar: werkenbij@sogelink.nl t.a.v. Graziella Barrow. Wil je eerst graag meer weten? Neem gerust contact met ons op via 020-5711311 of bovenstaand mailadres. We denken graag met je mee.

Over Sogelink

Als je voor deze vacature solliciteert, ga je werken voor Sogelink Nederland: de markt- en kennisleider in het domein van geo-ict. We ontwikkelen betrouwbare softwareproducten, vooruitstrevende maatwerkoplossingen en we geven advies. Hiermee helpen we organisaties ruimtelijke uitdagingen als verstedelijking, mobiliteit, de energietransitie en klimaatverandering succesvol aan te gaan.

Sinds 2022 zijn we onderdeel van de Sogelink Group. Sogelink Group is Europees leider in bouw- en infratechnologie met hoofdkantoren in Nederland, Frankrijk, Noorwegen en 700 medewerkers. Niet alleen Sogelink groeit, we begrijpen dat jij jezelf ook wil ontwikkelen. Kom maar op met die goede ideeën dus!

MEER WETEN
Zo werkt dat

Solliciteren bij Sogelink

1

Solliciteren

Stuur ons je CV en een motivatiebrief waarin je uitlegt waarom je graag bij ons je stage wil doen. Je ontvangt een bevestiging zodra we je gegevens hebben ontvangen en je hoort binnen twee weken of we plek hebben.

2

Gesprek

We steken veel tijd in de begeleiding van stagiairs. We toetsen daarom graag in een sollicitatiegesprek of je gemotiveerd bent en of er een klik is. In dat gesprek kunnen we je interesse bespreken en een stage- of afstudeer onderwerp met je bespreken.

3

Stagecontract

Het gevoel aan beide kanten is goed! We ontvangen graag de eventuele richtlijnen vanuit je opleiding, en we sturen je een stagecontract zodat je precies weet waar je aan toe bent.

4

Welkom

Je hebt je handtekening gezet en je gaat bij ons aan de slag. We kijken uit naar je start!

Collega vertelt

Lotte (Online marketeer) ziet verhalen, routes en werk in kaarten

“Ik vond kaarten altijd al magisch, omdat je er zoveel verhalen in kan zien. Daarom heb ik naast mijn werk online cursussen cartografie gevolgd. Het is leuk dat dat nu in mijn werk langskomt. In mijn vrije tijd ook, want ik ben vaak bezig met kaarten om routes uit te zetten voor trailruns en wandeltrektochten. Veel collega’s houden net als ik van sporten en natuur, dus we kunnen goed ideeën uitwisselen. Die gedeelde interesse maakt het extra leuk om hier te werken. Ook is het bedrijf precies groot en klein genoeg voor mij. Ik werk in het marketingteam met ongeveer tien collega’s met allemaal een eigen specialisme. Zo kan ik én de diepte in én fijn samenwerken als ik andere kennis nodig heb.”

Word jij de nieuwe collega van Lotte?

Solliciteer direct

Solliciteer

* Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het verwerken van je gegevens. Voor meer informatie zie ons privacy statement (https://werkenbij.sogelink.nl/sollicitatie/privacy-statement-sollicitanten/)