Innovatie Oculus AR Game

Experts in location intelligence

Wie de kracht van locatiedata combineert met innovatieve technologie, heeft goud in handen. Location intelligence noemen we dat bij Sogelink. De wereld loopt namelijk over van data. De kunst is om er waardevolle informatie en impactvolle toepassingen mee te maken. Toepassingen waarmee we business- en werkprocessen optimaliseren en die organisaties helpen succesvol te zijn in een steeds sneller veranderende en digitaliserende wereld. Bijvoorbeeld oplossingen voor het bepalen van de optimale route in complexe stadslogistiek. Of oplossingen door middel van onder andere Digital Twins voor de besluitvorming van de meest effectieve verduurzamings­optie. Oplossingen die ook helpen om kabel en leidingen onder de grond inzichtelijk te maken door bijvoorbeeld het werk van GIS specialisten en systemen.

Innovatie is onze kern

Innovatieve technologie in samenwerking met location intelligence vormt de basis voor al onze oplossingen, diensten en producten. Schaalbaar, herhaalbaar en tegen beheersbare kosten. Producten en oplossingen die uitblinken in kwaliteit, service en gebruiksgemak. Vanuit onze verschillende platformen kunnen we applicaties snel ontwikkelen en kosteneffectief beheren. En innovaties makkelijk en breder inzetten bij Sogelink. 

Samen slimmer werken

De twee ijzersterke merken, GOconnectlT en Geodan, halen het beste in elkaar naar boven. Door de wendbaarheid en slagkracht bij Sogelink, kunnen we snel reageren op het steeds veranderende speelveld. En door de kruisbestuiving en het slim en centraal organiseren van bedrijfsprocessen, voeren we onze dienstverlening efficiënt en effectief uit en verbeteren we de kwaliteit van ons werk.

De snelste route van A naar B

Logistiek en mobiliteit

Er leiden meerdere wegen naar Rome. Maar welke de beste is, is voor ieder proces weer anders. Doordat we allerlei relevante data en informatie aan elkaar koppelen, kunnen we onze klanten alles vertellen over de meest optimale routes. Maar ook over de meest efficiënte vervoersmiddelen en realistische reistijden. Dat is nog eens slim zakendoen. Lees hier meer over de routeoptimalisatie. 

Aan de slag met onze leefomgeving

Slimme samenleving middels GIS

We brengen de enorme hoeveelheid data over de leefomgeving in Nederland bij elkaar. Met handige kaarten en mooie visualisaties maken onze GIS specialisten de mogelijkheden inzichtelijk. Zo bouwen we mee aan een slimme samenleving waarin we snel werk kunnen maken van grote uitdagingen als het woningtekort, klimaatbestendigheid en de energietransitie. Wil je hier aan bijdragen? Bekijk dan onze GIS Specialist vacature of GIS Traineeship vacature.

Alle zwakke plekken en risico's in kaart

Vitale infrastructuren

In Nederland zorgen diverse partijen er dagelijks voor dat onze vitale infrastructuren – zoals spoorwegen, luchthavens en ondergrondse netwerken – blijven draaien. En als er een keer iets spaak loopt, willen ze dat snel weten. Want dan kunnen ze het probleem vlug signaleren en oplossen. Locatiedata zijn daarbij onmisbaar. We bieden slimme Location Intelligence-oplossingen om risico’s snel en betrouwbaar in kaart te brengen en incidenten vlug op te lossen. We weten namelijk precies waar de vitale infrastructuren in ons land zijn, houden via sensoren bij of alles nog werkt en helpen om alle crisispartners in stelling te brengen als cruciale netwerken onverhoopt ontsporen.

Veilig graven

Graafschade voorkomen

We snappen als geen ander hoe essentieel het voorkomen van graafschade is. Met jarenlange ervaring in de kabel- en leidingbranche in combinatie met IT, zijn wij de inmiddels de onmisbare schakel bij gegevensuitwisseling tussen netbeheerder en grondroerder, maar ook voor kabels en leidingen in particuliere grond. Met onze bewezen technologieën zorgen we voor een effectief en efficiënt proces. In het veld én op kantoor!

Slimme software voor onze klanten

Optimale FTTH uitrol

Een glasvezelaansluiting – ook wel FTTH oftewel Fiber to the Home genoemd – is niet meer weg te denken. Wij bieden onze klanten software om de uitrol van FTTH te optimaliseren en te automatiseren. Een bewezen software-oplossing, gemaakt voor én samen met aannemers en netbeheerders. Hoe we dat doen? We centraliseren alle data die wordt uitgewisseld vanuit ontwerp, apps in het veld, communicatie met bewoners, BI-tools, OTDR-apparatuur en meer.

Verleggingstrajecten

Kabels en leidingen

Het verleggen van kabels en leidingen voor en tijdens bouwwerkzaamheden is een belangrijke onderneming. Jaarlijks kunnen we veel graafschade voorkomen doordat graafwerkzaamheden nog weleens onveilig worden uitgevoerd. Veel gevallen van graafschade zijn echter te voorkomen door een juiste aanpak te hanteren. Dat voorkomt niet alleen schade maar ook onnodig oponthoud en onnodige extra kosten. Alle belanghebbende partijen werken hard samen voor een beter graafproces. Zo is er inmiddels wetgeving, een richtlijn, toezicht en een samenwerkingsplatform. Wij ondersteunen deze partijen met het verbeteren van het graafproces met advies, begeleiding, digitalisering en meer.

Een greep uit onze vacatures

We zijn een groeiende organisatie en hebben altijd plek voor enthousiaste nieuwe collega’s. We nodigen je van harte uit om op een van onze vacatures te solliciteren of om een open sollicitatie te sturen.