Sogelink. Werken Bij Geo IT

Projectmanager

Als Projectmanager bij Geodan zorg jij dat onze IT projecten met succes worden uitgevoerd. Lees nu snel meer over onze Projectmanager vacature of solliciteer direct door op onderstaande knop te drukken en wie weet vul jij de Projectmanager vacature in. 

Solliciteer direct

Let op: voor deze Projectmanager vacature is goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal een vereiste. Please note: mastering the Dutch and English language is mandatory.

Over de Projectmanager vacature

Als Projectmanager heb je een agenda vol afwisseling. Je bent verantwoordelijk voor het succesvol realiseren van onze IT projecten en bent het eerste aanspreekpunt voor opdrachtgevers. Je opereert vanuit een organisatie waar goed samenwerken en eigen verantwoordelijkheid hand in hand gaan. Tijdens je projecten werk je veel samen met onze product owners, accountmanagers en sales collega’s. Daarnaast werk je als Projectmanager veel samen met je Scrum teams die aan jouw projecten werken. Naar onze klanten toe werken we Agile en volgens Prince2 principes.

Herkenbaar?

 • Afgeronde academische- of HBO-opleiding
 • Enkele jaren ervaring als projectmanager in de IT
 • Volledig vertrouwd met Prince2 en Scrum
 • Heldere afspraken, goed gevoel voor de situatie
 • Besluitvaardig, doelgericht en een profi instelling
 • Open en nieuwsgierige houding, kritisch naar jezelf en coachend naar collega’s

Ambitie en jezelf ontwikkelen

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een organisatie waar veel kansen en mogelijkheden liggen voor gedreven collega's. We begrijpen dat jij jezelf wil blijven ontwikkelen. Dit kan bijvoorbeeld door middel van onze Academy. Kom maar op met die goede ideeën dus!

Waarom solliciteren op de Projectmanager vacature?

 • Een afwisselende en uitdagende functie bij de marktleider in de geo-ICT
 • Samenwerken in een fijne, inspirerende werksfeer met behulpzame collega’s
 • Salaris van € 3.500 – € 5.000 (afhankelijk van ervaring) en prima secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Volop tijd en mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen met behulp van de Sogelink Academy
 • Hybride werken vanuit onze kantoren in Amsterdam, Den Bosch, Nieuwegein en vanuit huis
 • Flexibiliteit, verantwoordelijkheid en vertrouwen
 • Klanten helpen met relevante oplossingen die echt een verschil maken

Over Geodan

Als je voor deze vacature solliciteert, ga je werken voor de dienst- en productportfolio van Geodan. Al ruim 35 jaar benutten we bij Geodan de verbindende kracht van locatie om complexe vraagstukken te vertalen naar innovatieve, impactvolle oplossingen. Variërend van een tool voor het berekenen van het rendement van duurzame energievormen tot een meldkamersysteem om het spoor beschikbaar te houden en veiliger te maken. Onder andere PostNL, ABN AMRO, Climate Adaptation Services, Rainforest Alliance en een breed scala aan organisaties in de publieke sector zoals Ministeries, Waterschappen en gemeenten zijn onze klanten.

Geodan is samen met GOconnectIT onderdeel van Sogelink Nederland: de markt- en kennisleider in het domein van geo-ict. Internationaal, met de Sogelink Group, vormen we zelfs een team van 700 collega’s met hoofdkantoren in Frankrijk, Noorwegen en Nederland.

MEER WETEN
Zo werkt dat

Solliciteren bij Sogelink

1

Solliciteren

Leuk dat je interesse hebt! Stuur ons je CV en een motivatiebrief waarin je uitlegt waarom je interesse hebt om bij ons te werken. Je ontvangt een bevestiging zodra we je gegevens hebben ontvangen en je hoort binnen twee weken of we je uitnodigen voor een gesprek.

2

Eerste gesprek

Het eerste gesprek is vooral bedoeld om elkaar goed te leren kennen. Is er van beide kanten een klik? Je ontmoet twee collega’s waar je alles aan kan vragen. Onder het motto “What you see is what you get” bieden zij je een blik achter de schermen.

3

Tweede gesprek

Is de klik goed en is je gevoel goed? Dan nodigen we je graag uit voor een tweede gesprek. In dit gesprek kan je twee andere collega’s leren kennen en is er uiteraard weer alle ruimte voor jouw vragen. Voor sommige functies vragen we je om vooraf een kort assessment te doen.

4

Aanbieding

De klik is goed, de functie past goed, het gevoel aan beide kanten is goed! We sturen je een aanbieding en maken een afspraak, zodat we het aanbod goed kunnen toelichten en je vragen kunnen bespreken.

5

Welkom

Je hebt je handtekening gezet en je gaat bij ons werken. We bereiden je komst goed voor en voorafgaand aan je eerste werkdag krijg je informatie over je eerste week. We kijken uit naar je start!

Collega vertelt

Reinier (Consultant) heeft ook collega’s zónder geo-passie nodig

“Even een open deur intrappen: bij Sogelink werken veel geo-liefhebbers. Ik ben er zelf ook een. Maar onze klanten zijn overwegend géén experts op dat gebied. Dingen die voor ons als GIS-specialisten logisch zijn, zijn voor anderen heel complex. Als we niet oppassen, missen we dat inzicht. Gelukkig hebben we ook collega’s die niet getroffen zijn door het geo-virus. UX’ers die prachtige toepassingen ontwerpen bijvoorbeeld. Hun kijk op ons werk maakt onze producten sterker. En daar zijn klanten heel blij mee. Collega’s die ons erop wijzen dat iets abracadabra is, hebben we hard nodig. We versterken elkaar!”

Word jij de nieuwe collega van Reinier?

Solliciteer direct op de Projectmanager vacature

Solliciteer

* Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het verwerken van je gegevens. Voor meer informatie zie ons privacy statement (https://werkenbij.sogelink.nl/sollicitatie/privacy-statement-sollicitanten/)