Kantoor Nieuwegein_

Ontwikkel je verder met onze Academy

Sogelink is marktleider op het gebied van location intelligence en dat willen we blijven. Dat betekent dat we al onze collega’s zoveel mogelijk stimuleren om te blijven leren, te ontwikkelen en om deze kennis ook te delen met andere collega’s. Dat doen we met onze Academy.

Innovatie is onze kern

Onze Academy is er voor alle collega’s. Je kunt onder andere gebruik maken van opleidingsbudget om externe trainingen te volgen. Daarnaast krijg je toegang tot Udemy, de meest complete e-learning omgeving ter wereld. Er zijn zelfstudie-modules en we organiseren allerlei kennis-events, zoals:

  • Softskill groepstrainingen; bijv. communicatieve vaardigheden, time management, leren presenteren etc.
  • Technische trainingen, zoals een framework-training of een security awareness training voor developers.
  • Lunchpraatjes; waarin tijdens de lunch een collega een interessant onderwerp presenteert, zoals de uitkomsten van een afstudeerstage of die vette opdracht bij de klant.
  • Masterclasses; hét moment om specialistische kennis over dat ene onderwerp met collega's te delen, bijvoorbeeld in het GIS domein.

Leerdagen en onze eigen hackathon

Last but not least organiseren we tweemaal per jaar Leerdagen en onze eigen bedrijfshackathon. Dit zijn momenten waarin je werkplanning vrij blijft en je samen met collega's de tijd hebt om nieuwe dingen te leren, en te werken aan nieuwe ideeën en innovaties.

Meer weten over onze vacatures?

Wil jij ook door middel van onze Academy naar een hoger niveau groeien? Bekijk dan snel onze openstaande vacatures en wie weet zien wij je snel terug bij ons op de werkvloer.