Onze cultuur

Wat ons bindt bij Sogelink? Onze gezamenlijke missie om de wereld boven en onder de grond een stukje slimmer, veiliger en duurzamer te maken.

Waar een wil is, is een weg

Bold

We worden door onze opdrachtgevers continu uitgedaagd om slimme oplossingen te bedenken. We durven daarbij de gebaande paden te verlaten en nieuwe, innovatieve ideeën uit te werken én toe te passen. Je hebt veel vrijheid om te ontdekken en te experimenteren. Alle collega’s kunnen daarvoor gebruikmaken van onze Academy. We organiseren twee keer per jaar een eigen hackathon en onze eigen Leerdagen. Dat zijn momenten in het jaar waarin je werkplanning vrij blijft en je samen met collega's de tijd hebt om te werken aan nieuwe ideeën en innovaties binnen location intelligence.

Driven

We werken vol overgave aan verschillende toffe projecten voor uiteenlopende opdrachtgevers binnen het location intelligence domein. We krijgen energie als we een mooi resultaat behalen. We durven groots te dromen en zijn altijd bezig met hoe het beter kan. Dat doen we voor de opdrachtgever en voor onze eigen ontwikkeling. Zo groeit iedereen zelf mee, van bijvoorbeeld GIS Trainee tot GIS specialist. Dat is goed voor onze collega's en voor onze klanten.

Verschil is er niet, dat maak je

Een leuke baan is het halve werk

Inclusive

We vinden het belangrijk dat we samenwerken met verschillende mensen met verschillende persoonlijkheden en voorkeuren. Daarbij creëren we graag een omgeving waarin iedereen zich gewaardeerd, gerespecteerd en gesterkt voelt om een mooie bijdrage te leveren. Op die manier bouwen we samen aan een organisatie die bruisend en krachtig is en waarin elke collega de kans heeft om succesvol te zijn. We vinden het belangrijk om te bespreken waar je tegenaan loopt en hoe we elkaar kunnen helpen. Onze open cultuur is daarin cruciaal. 

Sluit je aan bij ons avontuur

Wil je samen met ons de wereld een stukje slimmer, veiliger en duurzamer maken? Solliciteer op een van onze vacatures of stuur een open sollicitatie. We zijn een groeiende organisatie en hebben altijd plek voor enthousiaste nieuwe collega’s.