Tafelvoetbal (1)

HR Adviseur bij Sogelink

We zijn op zoek naar een enthousiaste HR Adviseur die passie heeft voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Als je energie krijgt van het aanpakken van complexe HR vraagstukken, graag zelfstandig HR-projecten opzet en uitvoert, en voldoening haalt uit het ondersteunen van collega’s die langdurig ziek zijn, dan ben jij de collega die we zoeken! Lees hieronder snel meer over onze HR adviseur vacature.

Solliciteer direct

Let op: voor deze vacature is goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal een vereiste. Please note: mastering the Dutch and English language is mandatory.

Wie zijn wij?

Sogelink is een software- en consultancy bedrijf. Samen verwachten we als bedrijf een ambitieuze groei te realiseren in de komende 3 jaar binnen Europa. We bestaan uit een combinatie van de sterke merken GOconnectIT en Geodan. Samen maken wij - met behulp van location intelligence - de wereld graag een stukje slimmer, veiliger en duurzamer. Met kantoren in o.a. Amsterdam en Nieuwegein en met bijna 250 medewerkers zijn we een toonaangevende groep in het domein van location intelligence, in binnen- en buitenland. Groei, ontwikkeling en plezier vinden we heel belangrijk, zowel voor het bedrijf als voor onze mensen.

Jouw verantwoordelijkheden als HR adviseur

Als HR adviseur bij Sogelink ben je verantwoordelijk voor een aantal onderwerpen binnen het HR team:

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

We zijn begonnen met het ontwikkelen van een MVO-visie, -beleid en -actieplan. Dit staat in de kinderschoenen en jij gaat dit verder professionaliseren. Je ontwikkelt en implementeert MVO-initiatieven binnen de organisatie, met oog op duurzaamheid, diversiteit en sociale verantwoordelijkheid. Daarnaast monitor en rapporteer je als HR Adviseur MVO-prestaties en stimuleer je het bewustzijn binnen het bedrijf.

Beleidsontwikkeling

Binnen onze organisatie zijn we continu bezig met wat er beter kan. Binnen het HR team initieer, begeleid, en realiseer je HR-optimalisatieprojecten om onze werkomgeving te verbeteren. Waarbij je als HR adviseur natuurlijk rekening houdt met de laatste wet- en regelgeving en brancheontwikkelingen.

Interessante HRM vraagstukken

Zoals iedere organisatie hebben we regelmatig te maken met uitdagende en daardoor interessante HR vraagstukken. Denk bijvoorbeeld aan hoe je je collega’s betrokken houdt in een hybride werkomgeving. Als HR adviseur ben je verantwoordelijk voor het behandelen van deze vraagstukken en biedt praktische oplossingen en advies.

Begeleiding van langdurig zieken

Het goed begeleiden van zieke collega’s vinden we heel belangrijk. Jij ondersteunt leidinggevenden en je collega’s bij langdurig ziekteverzuim, coördineert re-integratietrajecten en stelt goede, praktische plannen op voor een duurzame terugkeer naar het werk.

Wat bieden we?

 • een uitdagende en afwisselende functie binnen een dynamische organisatie die nooit stil staat
 • € 3.500 - € 4.500 per maand o.b.v. fulltime en afhankelijk van je ervaring
 • 32 - 40 uur per week
 • 28 vakantiedagen
 • een leuk divers team van vijf HR-professionals, elk met een eigen specialisme, dat met plezier samenwerkt
 • hybride werken vanuit onze kantoren in Amsterdam, Nieuwegein, Den-Bosch of gewoon vanuit jouw eigen huis
 • volop tijd en mogelijkheden voor initiatieven, ontwikkeling en groei

Wie zoeken we?

We zoeken iemand met:

 • een afgeronde HR opleiding op HBO- of WO-niveau
 • minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare HR-functie
 • goede kennis van de Nederlandse arbeidswetgeving
 • sterke communicatieve vaardigheden en empathie
 • probleemoplossend vermogen en het vermogen om effectief te gaan met uitdagende HR-vraagstukken
 • zelfstandigheid en een proactieve houding
 • beheersing van de Engelse taal

Ruimte voor groei en ontwikkeling

Binnen onze organisatie is er veel ruimte voor opleiding. Je kan daarvoor gebruikmaken van onze Academy. Daarnaast is er alle ruimte voor jouw initiatief en waarderen we het als je actief meedenkt en je ideeën deelt. Of het nu gaat om het benutten van kansen, het verbeteren van je persoonlijke groei, of simpelweg het organiseren van leuke team events. We hebben als team een professionele houding, er wordt hard gewerkt, en we zorgen ook dat dit met veel enthousiasme en plezier samengaat.

Nog niet overtuigd? We hebben nog 10 redenen waarom je bij ons aan het goede adres bent.

Waarom Sogelink

Meer weten over de HR adviseur vacature?

Wil je meer weten over deze HR Adviseur vacature? Neem contact op met Karen van Delst via telefoonnummer 085-7733650. Ben je overtuigd en is dit de rol waarin jij jouw HR-expertise wilt inzetten om bij te dragen aan de groei en ontwikkeling van Sogelink? Solliciteer dan op onze HR adviseur vacature. Stuur je CV en motivatiebrief naar werkenbij@sogelink.nl of vul het formulier in op de website. We kijken uit naar je sollicitatie!

Over Sogelink

Als je voor deze vacature solliciteert, ga je werken voor Sogelink Nederland: de markt- en kennisleider in het domein van geo-ict. We ontwikkelen betrouwbare softwareproducten, vooruitstrevende maatwerkoplossingen en we geven advies. Hiermee helpen we organisaties ruimtelijke uitdagingen als verstedelijking, mobiliteit, de energietransitie en klimaatverandering succesvol aan te gaan.

Sinds 2022 zijn we onderdeel van de Sogelink Group. Sogelink Group is Europees leider in bouw- en infratechnologie met hoofdkantoren in Nederland, Frankrijk, Noorwegen en 700 medewerkers. Niet alleen Sogelink groeit, we begrijpen dat jij jezelf ook wil ontwikkelen. Kom maar op met die goede ideeën dus!

MEER WETEN
Zo werkt dat

Solliciteren bij Sogelink

1

Solliciteren

Leuk dat je interesse hebt! Stuur ons je CV en een motivatiebrief waarin je uitlegt waarom je interesse hebt om bij ons te werken. Je ontvangt een bevestiging zodra we je gegevens hebben ontvangen en je hoort binnen twee weken of we je uitnodigen voor een gesprek.

2

Eerste gesprek

Het eerste gesprek is vooral bedoeld om elkaar goed te leren kennen. Is er van beide kanten een klik? Je ontmoet twee collega’s waar je alles aan kan vragen. Onder het motto “What you see is what you get” bieden zij je een blik achter de schermen.

3

Tweede gesprek

Is de klik goed en is je gevoel goed? Dan nodigen we je graag uit voor een tweede gesprek. In dit gesprek kan je twee andere collega’s leren kennen en is er uiteraard weer alle ruimte voor jouw vragen. Voor sommige functies vragen we je om vooraf een kort assessment te doen.

4

Aanbieding

De klik is goed, de functie past goed, het gevoel aan beide kanten is goed! We sturen je een aanbieding en maken een afspraak, zodat we het aanbod goed kunnen toelichten en je vragen kunnen bespreken.

5

Welkom

Je hebt je handtekening gezet en je gaat bij ons werken. We bereiden je komst goed voor en voorafgaand aan je eerste werkdag krijg je informatie over je eerste week. We kijken uit naar je start!

Collega vertelt

Julian (Senior Developer) zorgt voor betere mobiliteit in Engeland

“Als kind had ik altijd een atlas in mijn hand. Ik tekende met krijtjes op de felgekleurde kaarten. Nu doe ik een beetje hetzelfde, maar dan met een toetsenbord op digitale kaarten. En ik kom helemaal vanuit Colombia om dat hier bij Sogelink te doen. Oké, ik overdrijf, maar Sogelink is wel een van de weinige bedrijven die écht goed zijn in geo-ICT. Onze projecten hebben een grote maatschappelijke impact. Ons werk om spoorwegincidenten snel op te lossen in Engeland bijvoorbeeld. We zorgen voor een betere mobiliteit, zelfs aan de overkant van de Noordzee. Daarnaast is de sfeer bij Sogelink informeel en persoonlijk. Collega’s zijn respectvol, slim en geïnteresseerd. Daar word ik blij van.”

Word jij de nieuwe collega van Julian?

Solliciteer direct op onze HR adviseur vacature

Solliciteer

* Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het verwerken van je gegevens. Voor meer informatie zie ons privacy statement (https://werkenbij.sogelink.nl/sollicitatie/privacy-statement-sollicitanten/)