Sogelink Werken Bij Kantoor

Een krachtige combinatie

Sogelink Nederland bestaat uit een krachtige combinatie van twee bedrijven: Geodan en GOconnectIT. Met kantoren in Nieuwegein, Amsterdam, Den Bosch en Almelo en bijna 250 medewerkers zijn we een toonaangevende groep in het domein van location intelligence, in Nederland en daarbuiten!

 

Samen

Bij Sogelink gebruiken we location intelligence om slimme en relevante oplossingen te ontwikkelen. Met GOconnectIT richten we ons met name op de ondergrondse infrastructuur: van vooruitstrevende software-oplossingen tot juridische dienstverlening, met bijvoorbeeld als doel graafschade voorkomen bij kabels en leidingen. Geodan’s kracht ligt in het verzamelen, combineren, analyseren en visualiseren van data. Dit doen we bijvoorbeeld via Digital Twins. We gebruiken hierbij data zoals bedrijfsgegevens, actuele informatie en historische data. Door deze wijze van location intelligence leggen we kruisverbanden, scheppen we nieuwe ruimtelijke inzichten waarmee we de juiste beslissingen kunnen nemen over de inrichting van ons land.

"Samen voor een veiligere, slimmere en meer duurzame wereld boven én onder de grond."

Door de krachten te bundelen halen we het beste in elkaar naar boven. De wendbaarheid en slagkracht bij Sogelink maken dat we adequaat reageren op het steeds veranderende speelveld. En door de kruisbestuiving en het slim en centraal organiseren van bedrijfsprocessen, voeren we onze dienstverlening efficiënt en effectief uit en verbeteren we de kwaliteit van ons werk binnen het location intelligence domein. Zo gebruiken we elkaars kennis, werken we veel samen en is er meer ruimte voor groei en ontwikkeling.

Waarom we dit werk doen

Waar Sogelink voor staat? De wereld een stukje slimmer, veiliger en duurzamer maken. Boven én onder de grond. We bieden waardevolle kennis, producten en innovatieve oplossingen waarmee we de uitdagingen op het gebied van verstedelijking, mobiliteit, energietransitie en klimaatverandering succesvol aan kunnen gaan. Met onze location intelligence-oplossingen ordenen we complexe informatie, visualiseren we de samenhang van data en zorgen we dat alle afwegingen en belangen de juiste aandacht krijgen. Daarmee helpen we klanten met uitdagingen als: hoe voldoe je als gemeente aan de Omgevingswet? Met welke kabels en leidingen moet je als projectontwikkelaar rekening houden? Hoe kun je als logistiek dienstverlener zo efficiënt mogelijk bezorgen? Hoe voldoe je als aannemer aan de regels rondom veilig graven en wordt graafschade voorkomen? En hoe breng je risico’s snel en betrouwbaar in kaart in tijden van crisis? Lees meer over onze producten en diensten op de website van Geodan en GOconnectIT

Hoe we ons werk doen

Overal, op elke plek ter wereld, bevindt zich een grote hoeveelheid data. Onze missie 'Finding value in every location' weerspiegelt zich in het verzamelen, analyseren en interpreteren van locatiedata om waardevolle inzichten te verkrijgen en geïnformeerde beslissingen te nemen. Location intelligence vormt daarmee de basis van onze producten en diensten.

Met ons product- en dienstenaanbod ondersteunen we organisaties in het succesvol aangaan van uitdagingen in een snel veranderende gebouwde omgeving. Dit doen wij voor diverse sectoren, waaronder bouw- en infra, overheid en logistiek dienstverleners.

Zo zorgen we bijvoorbeeld met standaard software voor een optimaal werkproces in het efficiënt en veilig uitrollen van glasvezelnetwerken. Onze op maat gemaakte oplossingen stellen gebruikers in staat weloverwogen beslissingen te nemen met behulp van locatiedata. Of het nu gaat om de optimale route in complexe stadslogistiek, de meest effectieve verduurzamingskeuzes binnen een gemeente, of het afhandelen van incidenten op het spoor. Ook bieden we advies en begeleiding bij het coördineren van kabel- en leidingverleggingen, zoals bij aanpassingen aan snelwegen.

We staan nooit stil

Onze location Intelligence-aanpak is relevanter dan ooit. Al die nieuwe kansen aan de horizon grijpen we met beide handen aan. Groot of klein, standaard of zeer complex. Innovatieve technologie vormt de basis voor al onze oplossingen, diensten en producten. We gebruiken daarbij onze vindingrijkheid om impactvolle toepassingen te ontwikkelen. We hebben een Research afdeling waar een team van experts dagelijks onderzoekt hoe we nieuwe kennis en inzichten kunnen toepassen voor onze opdrachtgevers.

Finding value in every location

Sluit je aan bij ons avontuur

Dit krijgen we allemaal alleen voor elkaar met onze slimme en gedreven collega’s. Wil jij ook een bijdrage leveren aan een slimmere, veiligere en duurzamere wereld? Lees dan snel onze beschikbare vacatures, van GIS specialist tot frontend developer

Bekijk alle vacatures

Onderdeel van een internationale groep

Sinds 2022 zijn we onderdeel van de Sogelink Group. Met hoofdkantoren in Nederland, Frankrijk en Noorwegen en bijna 700 collega’s zijn we Europees leider in bouw- en infratechnologie. Als groep werken we samen aan onze missie om een duurzamere, slimmere en veiligere omgeving te creëren. Dit doen we met een breed aanbod aan producten. Bekijk hieronder het geo-intelligence aanbod vanuit de groep. Bekijk hier meer productvideo's.