Kantoor Amsterdam_Patricia aan het werk achter bureau_werken bij Sogelink

Frontend Developer

Kruip je graag in de huid van de eindgebruiker en wil je in teamverband tot innovatieve oplossingen komen, binnen een van de leidende geo-ict bedrijven in Europa? Lees dan snel meer over de Frontend Developer vacature bij Geodan. Of solliciteer hieronder direct op onze openstaande Frontend Developer vacature.

Solliciteer direct

Wat houdt de Frontend Developer vacature in?

Als Frontend Developer bij Geodan werk je aan oplossingen die het verschil maken. Je werkt aan veelal grotere projecten voor zeer uiteenlopende opdrachtgevers. Je doet dat samen met je teamgenoten in een Agile werkomgeving waarin een hoge kwaliteit van werken en van elkaar leren voorop staan.

Ruimte voor groei en ontwikkeling

Bij Geodan hebben we een werkklimaat waarin betrokkenheid, innovatie en werkplezier samenkomen. Met onze roots in de wetenschap en met een sterke drive om slimme oplossingen te bedenken, is er veel aandacht en tijd voor kennisontwikkeling. Kennis waar je zelf naar op zoek gaat, die je deelt met collega’s en die je weer toepast in nieuwe opdrachten. Je krijgt daarvoor veel vrijheid, tijd en verantwoordelijkheid.

Deze Frontend Developer functie is je op het lijf geschreven als je:

 • een bachelor- of masterdiploma hebt op het gebied van Computer Sciences (of aantoonbaar vergelijkbaar werkniveau);
 • ervaring hebt als Frontend Developer;
 • jouw carrière als developer naar een hoger niveau wil tillen;
 • ervaring hebt in een CI/CD omgeving;
 • bekend bent met bijvoorbeeld Angular en TypeScript, React, RxJS, Cypress en Test Automation;
 • een goed gevoel hebt voor de gebruikerservaring.

Wij bieden jou:

 • afwisselend en zinvol werk bij een innovatief en succesvol geo-ict bedrijf;
 • een professionele cloud-based werkomgeving, gericht op (online) samenwerken en kwaliteit (Scrum, pair programming, coding standards en code reviews, QA)
 • een positieve, informele en collegiale werksfeer;
 • alles van onze Academy waaronder de mogelijkheid om aan e-learning te doen;
 • een fulltime of parttime functie.

Over Geodan

Als je voor deze vacature solliciteert, ga je werken voor de dienst- en productportfolio van Geodan. Al ruim 35 jaar benutten we bij Geodan de verbindende kracht van locatie om complexe vraagstukken te vertalen naar innovatieve, impactvolle oplossingen. Variërend van een tool voor het berekenen van het rendement van duurzame energievormen tot een meldkamersysteem om het spoor beschikbaar te houden en veiliger te maken. Onder andere PostNL, ABN AMRO, Climate Adaptation Services, Rainforest Alliance en een breed scala aan organisaties in de publieke sector zoals Ministeries, Waterschappen en gemeenten zijn onze klanten.

Geodan is samen met GOconnectIT onderdeel van Sogelink Nederland: de markt- en kennisleider in het domein van geo-ict. Internationaal, met de Sogelink Group, vormen we zelfs een team van 700 collega’s met hoofdkantoren in Frankrijk, Noorwegen en Nederland.

MEER WETEN
Zo werkt dat

Solliciteren bij Sogelink

1

Solliciteren

Leuk dat je interesse hebt! Stuur ons je CV en een korte toelichting waarom je bij ons wil werken. Je ontvangt een bevestiging zodra we je gegevens hebben ontvangen en je hoort binnen twee weken of we je uitnodigen voor een gesprek.

2

Eerste gesprek

Het eerste gesprek is vooral bedoeld om je goed te informeren over onze organisatie en werkwijze. Je ontmoet twee collega’s waar je alles aan kan vragen. Onder het motto “What you see is what you get” bieden we je een blik achter de schermen.

3

Tweede gesprek

Is de eerste klik goed en is je gevoel goed? Dan nodigen je graag uit voor een tweede gesprek. Ook in het tweede gesprek ontmoet je een directe collega zodat je bijvoorbeeld uit eerste hand kan horen met welke ontwikkel-stacks we werken en hoe we de kwaliteit van ons werk bewaken.

4

Aanbieding

De klik is goed, de functie past goed, het gevoel aan beide kanten is goed! We sturen je een concept aanbieding en maken een afspraak zodat we die goed kunnen toelichten en je vragen kunnen bespreken.

5

Welkom

Je hebt je handtekening gezet en je gaat bij ons werken. We bereiden je komst goed voor en voorafgaand aan je eerste werkdag krijg je informatie over je eerste week. We kijken uit naar je start!

Collega vertelt

Julian (Senior Developer) zorgt voor betere mobiliteit in Engeland

“Als kind had ik altijd een atlas in mijn hand. Ik tekende met krijtjes op de felgekleurde kaarten. Nu doe ik een beetje hetzelfde, maar dan met een toetsenbord op digitale kaarten. En ik kom helemaal vanuit Colombia om dat hier bij Sogelink te doen. Oké, ik overdrijf, maar Sogelink is wel een van de weinige bedrijven die écht goed zijn in geo-ICT. Onze projecten hebben een grote maatschappelijke impact. Ons werk om spoorwegincidenten snel op te lossen in Engeland bijvoorbeeld. We zorgen voor een betere mobiliteit, zelfs aan de overkant van de Noordzee. Daarnaast is de sfeer bij Sogelink informeel en persoonlijk. Collega’s zijn respectvol, slim en geïnteresseerd. Daar word ik blij van.”

Word jij de nieuwe collega van Julian?

Solliciteer direct op de Frontend Developer vacature

Solliciteer

* Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het verwerken van je gegevens. Voor meer informatie zie ons privacy statement (https://werkenbij.sogelink.nl/sollicitatie/privacy-statement-sollicitanten/)