Kantoor GOconnectIT Nieuwegein Ping Pong

Projectleider Kabels en Leidingen

Weet jij het nodige van ondergrondse infrastructuur? Heb je al enige ervaring in de wereld van kabels en leidingen? Lees dan snel verder over onze nieuwste Projectleider vacature en misschien dat je binnenkort bij ons aan de slag gaat als projectleider!

Voor deze vacature is uitstekende beheersing van de Nederlandse taal vereist / For this job opportunity it is mandatory that you master the Dutch language.

Solliciteer direct

 

Projectleider Kabels en Leidingen

Als Projectleider ben je verantwoordelijk voor het proces kabels en leidingen bij (grote, landelijke) infrastructurele projecten. Je dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het coördineren van verleggingstrajecten kabels en leidingen, waarbij jij de kosten, kwaliteit, voortgang en capaciteit van de uitgevoerde verleggingen bewaakt. In deze rol als Projectleider ben je contactpersoon voor zowel de vertegenwoordigers van diverse kabel- en leidingbeheerders, als voor de opdrachtgever, vergunningverleners en aannemers. 

Wat ga je doen als Projectleider Kabels en Leidingen?

 • Vaststellen van conflicten tussen kabels en leidingen en de te realiseren infrastructuur
 • Afstemmen met kabel- en leidingbeheerders en hun aannemers
 • Toezien en sturen op voortgang van de voorbereiding en uitvoering van de kabel- en leidingverleggingen
 • Verzorgen van interne afstemming binnen het projectteam
 • Opstellen van verleggingsplannen, verzoeken tot aanpassing (VTA) en projectovereenstemmingen (POS) voor de aan te passen kabels en leidingen
 • Toetsen van prijsopgaven van kabel- en leidingbeheerders

Ambitie en jezelf ontwikkelen als Projectleider?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. De afgelopen jaren zijn we hard gegroeid. Inmiddels is er sprake van een heuse groep, namelijk: Sogelink Group. Een krachtige combinatie van bedrijven, bestaande uit: GOconnectIT en Geodan. Met kantoren in Nieuwegein, Amsterdam, Den Bosch en Almelo en bijna 250 medewerkers zijn we een toonaangevende groep in het domein van location intelligence, in binnen- en buitenland! Niet alleen de Sogelink Group groeit, maar we begrijpen dat jij jezelf wilt ontwikkelen, en daar worden wij als groep ook beter van. Kom maar op met die goede ideeën dus!


Wat wij bieden

 • 28 vakantiedagen

 • Een laptop, mobiel en bedrijfsauto

 • Bonusregeling

 • Leuke collega's

 • Marktconform salaris

 • Ruimte om jouw ambities en groeipad te realiseren

 • Flexibiliteit en ruimte voor een goede werk-privé balans

Nog 10 redenen waarom je bij ons wil werken

Herken jij jezelf hierin?

 • Woonachtig centraal in Nederland
 • Afgeronde HBO/WO-opleiding richting techniek
 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring en affiniteit met kabels & leidingen / ondergrondse infra
 • Je bent flexibel, proactief, analytisch en communicatief vaardig
 • In een team kom je het best tot je recht, waarbij je moeiteloos de samenwerking opzoekt
 • Kennis van de relevante wet- en regelgeving (WIBON, NKL, Telecomwet, etc.) is een pré
Collega vertelt

Peter van der Helm, projectleider

Over GOconnectIT

Als je voor deze vacature solliciteert, ga je werken voor de dienst- en productportfolio van GOconnectIT. Bij GOconnectIT is de wereld van kabels en leidingen, infra en geo-ict ons domein. De jarenlange kennis en praktijkervaring van GOconnectIT én haar mensen maken het verschil. Of het nu gaat om vooruitstrevende software-oplossingen, conditionering van kabels en leidingen of juridisch advies: we brengen de kabel- en leidingbranche in beweging. Wij werken voor en samen met grondroerders, netbeheerders en (semi)overheid.

Samen met Geodan vormen we Sogelink Nederland: de markt- en kennisleider op het gebied van geo-ict. Over de grens, met de Sogelink Group, zijn we zelfs 700 collega’s sterk met hoofdkantoren in Frankrijk, Noorwegen en Nederland.

MEER WETEN
Zo werkt dat

Solliciteren bij Sogelink

1

Solliciteren

Leuk dat je interesse hebt! Stuur ons je CV en een motivatiebrief waarin je uitlegt waarom je interesse hebt om bij ons te werken. Je ontvangt een bevestiging zodra we je gegevens hebben ontvangen en je hoort binnen twee weken of we je uitnodigen voor een gesprek.

2

Eerste gesprek

Het eerste gesprek is vooral bedoeld om elkaar goed te leren kennen. Is er van beide kanten een klik? Je ontmoet twee collega’s waar je alles aan kan vragen. Onder het motto “What you see is what you get” bieden zij je een blik achter de schermen.

3

Tweede gesprek

Is de klik goed en is je gevoel goed? Dan nodigen we je graag uit voor een tweede gesprek. In dit gesprek kan je twee andere collega’s leren kennen en is er uiteraard weer alle ruimte voor jouw vragen. Voor sommige functies vragen we je om vooraf een kort assessment te doen.

4

Aanbieding

De klik is goed, de functie past goed, het gevoel aan beide kanten is goed! We sturen je een aanbieding en maken een afspraak, zodat we het aanbod goed kunnen toelichten en je vragen kunnen bespreken.

5

Welkom

Je hebt je handtekening gezet en je gaat bij ons werken. We bereiden je komst goed voor en voorafgaand aan je eerste werkdag krijg je informatie over je eerste week. We kijken uit naar je start!

Solliciteer direct

Solliciteer

* Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het verwerken van je gegevens. Voor meer informatie zie ons privacy statement (https://werkenbij.sogelink.nl/sollicitatie/privacy-statement-sollicitanten/)