Kantoor Amsterdam_Patricia aan het werk achter bureau_werken bij Sogelink

Consultant bij Geodan

Heb je interesse om Nederland te helpen met de grote ruimtelijke transities? Wij zorgen met de beste geo-ict kennis voor inzichten bij vraagstukken als klimaatverandering, landinrichting, woningbouw en energietransitie. Interesse? Lees dan snel meer over onze Consultant vacature of solliciteer hieronder direct op de vacature. 

Solliciteer direct

Voor deze vacature is goede beheersing van de Nederlandse taal vereist / For this job opportunity it is mandatory that you master the Dutch language 

Wat houdt de Consultant vacature in?

Als Consultant werk je in de digitale informatieketen van ruimtelijke vraagstukken. Dat doe je met al jouw geo-ict expertise in de rol van business- of data analist, informatie architect of in een rol als product owner. Je voert functionele analyses uit, ontwerpt informatieketens en doet voorstellen voor procesverbeteringen. Je combineert je ruimtelijke inzicht met it-kennis. Je werkt in multidisciplinaire teams bij onder andere landelijke overheden en koepelorganisaties. Je bent creatief en houdt van innovatie. Je geniet ervan om voor een diffuus vraagstuk een concrete oplossing te bedenken. Ruimtelijk denken zit in je DNA en vormt de basis van je activiteiten. Je veert op van variatie in werkzaamheden.

 

 

Herkenbaar?

 • Academische of HBO-studie in Aardwetenschappen, Geografie of Geo-Information Sciences
 • Enkele jaren ervaring als consultant
 • Bruggenbouwer tussen business en ICT
 • Communicatief vaardig en werkend op de relatie
 • Creatief, nieuwsgierig, altijd op zoek naar kansen

Wat hebben we jou te bieden?

 • Betekenisvolle opdrachten voor de ruimtelijke beslissers en beleidsmakers van Nederland
 • Inspirerende en afwisselende werkomgeving waarbij elke dag anders is
 • Werken met de beste geo-ict specialisten van Nederland
 • Prima arbeidsvoorwaarden, waaronder een flexibele verlofregeling
 • Volop tijd en mogelijkheden om jezelf te ontplooien en je te blijven ontwikkelen, door gebruik te maken van de Academy
 • Flexibiliteit en vertrouwen

Meer informatie over de consultant vacature

Wil je meer weten over de consultant vacature? Neem contact op met Rene Bruinink via telefoonnummer 020 - 571 13 11. Solliciteren kan via het formulier of door je motivatie met curriculum vitae te mailen naar: werkenbij@sogelink.nl, onder vermelding van ‘sollicitatie Consultant’.

Over Geodan

Als je voor deze vacature solliciteert, ga je werken voor de dienst- en productportfolio van Geodan. Al ruim 35 jaar benutten we bij Geodan de verbindende kracht van locatie om complexe vraagstukken te vertalen naar innovatieve, impactvolle oplossingen. Variërend van een tool voor het berekenen van het rendement van duurzame energievormen tot een meldkamersysteem om het spoor beschikbaar te houden en veiliger te maken. Onder andere PostNL, ABN AMRO, Climate Adaptation Services, Rainforest Alliance en een breed scala aan organisaties in de publieke sector zoals Ministeries, Waterschappen en gemeenten zijn onze klanten.

Geodan is samen met GOconnectIT onderdeel van Sogelink Nederland: de markt- en kennisleider in het domein van geo-ict. Internationaal, met de Sogelink Group, vormen we zelfs een team van 700 collega’s met hoofdkantoren in Frankrijk, Noorwegen en Nederland.

MEER WETEN
Zo werkt dat

Solliciteren bij Sogelink

1

Solliciteren

Leuk dat je interesse hebt! Stuur ons je CV en een motivatiebrief waarin je uitlegt waarom je interesse hebt om bij ons te werken. Je ontvangt een bevestiging zodra we je gegevens hebben ontvangen en je hoort binnen twee weken of we je uitnodigen voor een gesprek.

2

Eerste gesprek

Het eerste gesprek is vooral bedoeld om elkaar goed te leren kennen. Is er van beide kanten een klik? Je ontmoet twee collega’s waar je alles aan kan vragen. Onder het motto “What you see is what you get” bieden zij je een blik achter de schermen.

3

Tweede gesprek

Is de klik goed en is je gevoel goed? Dan nodigen we je graag uit voor een tweede gesprek. In dit gesprek kan je twee andere collega’s leren kennen en is er uiteraard weer alle ruimte voor jouw vragen. Voor sommige functies vragen we je om vooraf een kort assessment te doen.

4

Aanbieding

De klik is goed, de functie past goed, het gevoel aan beide kanten is goed! We sturen je een aanbieding en maken een afspraak, zodat we het aanbod goed kunnen toelichten en je vragen kunnen bespreken.

5

Welkom

Je hebt je handtekening gezet en je gaat bij ons werken. We bereiden je komst goed voor en voorafgaand aan je eerste werkdag krijg je informatie over je eerste week. We kijken uit naar je start!

Collega vertelt

Reinier (Consultant) heeft ook collega’s zónder geo-passie nodig

“Even een open deur intrappen: bij Sogelink werken veel geo-liefhebbers. Ik ben er zelf ook een. Maar onze klanten zijn overwegend géén experts op dat gebied. Dingen die voor ons als GIS-specialisten logisch zijn, zijn voor anderen heel complex. Als we niet oppassen, missen we dat inzicht. Gelukkig hebben we ook collega’s die niet getroffen zijn door het geo-virus. UX’ers die prachtige toepassingen ontwerpen bijvoorbeeld. Hun kijk op ons werk maakt onze producten sterker. En daar zijn klanten heel blij mee. Collega’s die ons erop wijzen dat iets abracadabra is, hebben we hard nodig. We versterken elkaar!”

Word jij de nieuwe collega van Reinier?

Solliciteer direct op onze consultant vacature

Solliciteer

* Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het verwerken van je gegevens. Voor meer informatie zie ons privacy statement (https://werkenbij.sogelink.nl/sollicitatie/privacy-statement-sollicitanten/)