Kantoor Amsterdam_Patricia aan het werk achter bureau_werken bij LOCATIQS

Consultant bij Geodan

Heb je sterke interesse in de werkprocessen van onze opdrachtgevers? Haal je er voldoening uit om een verschil te maken met onze innovatieve oplossingen? Lees hier dan hier meer over de consultant vacature.

Solliciteer direct

Voor deze vacature is goede beheersing van de Nederlandse taal vereist / For this job opportunity it is mandatory that you master the Dutch language 

Wat houdt de consultant vacature in?

Als Geo consultant help je bij maatschappelijk relevante vraagstukken bijvoorbeeld op het gebied van ondergrondse infrastructuren, incident- en crisismanagement, informatievoorzieningen in de leefomgeving, energietransitie of last mile-delivery. Je helpt je opdrachtgevers met het optimaliseren van hun werkprocessen door het slim inzetten van onze location intelligence kennis en diensten. Als Geo consultant bedenk je samen met je collega’s en met de klant voor een complex vraagstuk een eenvoudige oplossing, die zoveel mogelijk standaard vanuit ons SaaS platform geleverd wordt. Je werkt samen met de beste professionals in de geo-ict en je kan rekenen op vakkundige ondersteuning door je collega’s. Kortom: met de consultant vacature bieden we je een uitdagende en afwisselende functie!

Herken jij jezelf hierin?

 • Je hebt een academische studie afgerond op het gebied van bedrijfs- of bestuurskunde, (informatie)technologie, ruimtelijke ordening en/of geografie;
 • Je hebt enkele jaren ervaring in het consultancy vak;
 • Je voelt je thuis op het raakvlak tussen geo-ict en Business en weet beide werelden bij elkaar te brengen;
 • Je communiceert op prettige wijze en bent in staat om snel goede relaties op te bouwen met opdrachtgevers;
 • Je herkent kansen en je schakelt tijdig onze sales collega’s in om die kansen samen te verzilveren;
 • Je hebt een vlotte pen, hebt uitstekende adviesvaardigheden en je bent ondernemend.

Wat hebben we jou te bieden?

 • Een uitdagend en afwisselend werkpakket bij de marktleider in de geo-ict;
 • Een fijne, collegiale en inspirerende werksfeer;
 • Een marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een flexibele verlofregeling;
 • Volop tijd en mogelijkheden om jezelf te ontplooien en je te blijven ontwikkelen, door gebruik te maken van de Academy;
 • Een fulltime functie, met de mogelijkheid om ook parttime te werken;
 • De mogelijkheid om onze klanten te helpen met oplossingen die een wezenlijk verschil maken.

Meer informatie

Wil je meer weten over de consultant vacature? Neem contact op met Rene Bruinink via telefoonnummer 020 - 571 13 11. Solliciteren kan via het formulier of door je motivatie met curriculum vitae te mailen naar: werkenbij@sogelink.nl, onder vermelding van ‘sollicitatie Consultant’.

Over Geodan

Als je voor deze vacature solliciteert, ga je werken voor de dienst- en productportfolio van Geodan. Al ruim 35 jaar benutten we bij Geodan de verbindende kracht van locatie om complexe vraagstukken te vertalen naar innovatieve, impactvolle oplossingen. Variërend van een tool voor het berekenen van het rendement van duurzame energievormen tot een meldkamersysteem om het spoor beschikbaar te houden en veiliger te maken. Onder andere PostNL, ABN AMRO, Climate Adaptation Services, Rainforest Alliance en een breed scala aan organisaties in de publieke sector zoals Ministeries, Waterschappen en gemeenten zijn onze klanten.

Geodan is samen met GOconnectIT onderdeel van Sogelink Nederland: de markt- en kennisleider in het domein van geo-ict. Internationaal, met de Sogelink Group, vormen we zelfs een team van 700 collega’s met hoofdkantoren in Frankrijk, Noorwegen en Nederland.

MEER WETEN
Zo werkt dat

Solliciteren bij Sogelink

1

Solliciteren

Leuk dat je interesse hebt! Stuur ons je CV en een motivatiebrief waarin je uitlegt waarom je interesse hebt om bij ons te werken. Je ontvangt een bevestiging zodra we je gegevens hebben ontvangen en je hoort binnen twee weken of we je uitnodigen voor een gesprek.

2

Eerste gesprek

Het eerste gesprek is vooral bedoeld om elkaar goed te leren kennen. Is er van beide kanten een klik? Je ontmoet twee collega’s waar je alles aan kan vragen. Onder het motto “What you see is what you get” bieden zij je een blik achter de schermen.

3

Tweede gesprek

Is de klik goed en is je gevoel goed? Dan nodigen we je graag uit voor een tweede gesprek. In dit gesprek kan je twee andere collega’s leren kennen en is er uiteraard weer alle ruimte voor jouw vragen. Voor sommige functies vragen we je om vooraf een kort assessment te doen.

4

Aanbieding

De klik is goed, de functie past goed, het gevoel aan beide kanten is goed! We sturen je een aanbieding en maken een afspraak, zodat we het aanbod goed kunnen toelichten en je vragen kunnen bespreken.

5

Welkom

Je hebt je handtekening gezet en je gaat bij ons werken. We bereiden je komst goed voor en voorafgaand aan je eerste werkdag krijg je informatie over je eerste week. We kijken uit naar je start!

Collega vertelt

Reinier (Consultant) heeft ook collega’s zónder geo-passie nodig

“Even een open deur intrappen: bij Sogelink werken veel geo-liefhebbers. Ik ben er zelf ook een. Maar onze klanten zijn overwegend géén experts op dat gebied. Dingen die voor ons als GIS-specialisten logisch zijn, zijn voor anderen heel complex. Als we niet oppassen, missen we dat inzicht. Gelukkig hebben we ook collega’s die niet getroffen zijn door het geo-virus. UX’ers die prachtige toepassingen ontwerpen bijvoorbeeld. Hun kijk op ons werk maakt onze producten sterker. En daar zijn klanten heel blij mee. Collega’s die ons erop wijzen dat iets abracadabra is, hebben we hard nodig. We versterken elkaar!”

Word jij de nieuwe collega van Reinier?

Solliciteer direct

Solliciteer

* Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het verwerken van je gegevens. Voor meer informatie zie ons privacy statement (https://werkenbij.sogelink.nl/sollicitatie/privacy-statement-sollicitanten/)