Kantoor GOconnectIT Nieuwegein Ping Pong

Stage

Wij hebben regelmatig plek voor enthousiaste studenten die op zoek zijn naar een afstudeerstage of meewerkstage. Wil je meer weten? Lees dan hieronder meer over onze Stage vacature of solliciteer direct op de vacature en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. 

Solliciteer direct

 

Stage of afstudeerproject?

Een stage of afstudeerproject? Dat kan allebei. We vinden het sowieso leuk om je te helpen kennis op te doen in een professionele werkomgeving. Bovendien laten we ons graag verrassen door frisse ideeën en nieuwe kennis die jij meebrengt. En tenslotte, eerlijk is eerlijk… hopen we natuurlijk dat je na een succesvolle afronding van je opleiding bij ons solliciteert. Denk bijvoorbeeld aan onze GIS adviseur Traineeship. Of bekijk op onze Student en Starter pagina meer informatie over hoe wij jou verder kunnen helpen in je carrière. 

Alles is bespreekbaar

Samen met jou bedenken we aan wat voor opdracht of onderzoek je tijdens je stage kan werken. Dat kan een werkstage zijn waarin je zoveel mogelijk meedraait met onze ‘normale’ werkzaamheden. Je kan ook zelf een afstudeeropdracht of -onderzoek bedenken. Als je er nog niet helemaal uit bent, denken we graag met je mee. We houden dan natuurlijk rekening met de specifieke eisen van jouw opleiding.

Sogelink Academy

Tijdens de stage kun je, net als al onze collega’s, gebruikmaken van de Sogelink Academy. Door bijvoorbeeld cursussen of e-learningmodules te volgen of deel te nemen aan de lunchsessies en workshops van onze Academy, werk je aan een nog mooier CV! Verder kun je natuurlijk rekenen op goede begeleiding van een bevlogen en vakkundige collega.


Wat wij bieden

 • Een stagevergoeding en vakantiedagen

 • Ruimte en tijd voor je eigen ideeën

 • Flexibiliteit

  bijvoorbeeld wat betreft je stageperiode en werkdagen
 • Leuke collega's en gezellige activiteiten

 • Mooie referenties

  op je LinkedIn profiel en CV, en een getuigschrift
 • Kans op een leuke baan

  na afronding van je studie natuurlijk…

Meer informatie

Ben je nieuwsgierig geworden? Solliciteer! Mail je motivatie met CV, onder vermelding van ‘Stageplaats’ of ‘Afstudeerplaats’ naar: werkenbij@sogelink.nl t.a.v. Graziella Barrow. Wil je eerst graag meer weten? Neem gerust contact met ons op via 020-5711311 of bovenstaand mailadres. We denken graag met je mee.

Over Sogelink

Als je voor deze vacature solliciteert, ga je werken voor Sogelink Nederland: de markt- en kennisleider in het domein van geo-ict. We ontwikkelen betrouwbare softwareproducten, vooruitstrevende maatwerkoplossingen en we geven advies. Hiermee helpen we organisaties ruimtelijke uitdagingen als verstedelijking, mobiliteit, de energietransitie en klimaatverandering succesvol aan te gaan.

Sinds 2022 zijn we onderdeel van de Sogelink Group. Sogelink Group is Europees leider in bouw- en infratechnologie met hoofdkantoren in Nederland, Frankrijk, Noorwegen en 700 medewerkers. Niet alleen Sogelink groeit, we begrijpen dat jij jezelf ook wil ontwikkelen. Kom maar op met die goede ideeën dus!

MEER WETEN
Zo werkt dat

Solliciteren bij Sogelink

1

Solliciteren

Stuur ons je CV en een motivatiebrief waarin je uitlegt waarom je graag bij ons je stage wil doen. Je ontvangt een bevestiging zodra we je gegevens hebben ontvangen en je hoort binnen twee weken of we plek hebben.

2

Gesprek

We steken veel tijd in de begeleiding van stagiairs. We toetsen daarom graag in een sollicitatiegesprek of je gemotiveerd bent en of er een klik is. In dat gesprek kunnen we je interesse bespreken en een stage- of afstudeer onderwerp met je bespreken.

3

Stagecontract

Het gevoel aan beide kanten is goed! We ontvangen graag de eventuele richtlijnen vanuit je opleiding, en we sturen je een stagecontract zodat je precies weet waar je aan toe bent.

4

Welkom

Je hebt je handtekening gezet en je gaat bij ons aan de slag. We kijken uit naar je start!

Solliciteer direct op de Stage vacature

Solliciteer

* Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het verwerken van je gegevens. Voor meer informatie zie ons privacy statement (https://werkenbij.sogelink.nl/sollicitatie/privacy-statement-sollicitanten/)