Innovatie Oculus AR Game

Digital Marketeer bij Sogelink

Wij zijn een toonaangevend internationaal softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in Geo-IT-oplossingen (Location Intelligence). Onze innovatieve softwareproducten worden wereldwijd gebruikt door professionals in de bouw- en infrabranche, door overheden en door zakelijke / logistieke dienstverleners. Met kantoren in Nederland, Frankrijk en Noorwegen bedienen we een diverse klantenkring over de hele wereld.

De afgelopen jaren zijn we hard gegroeid en de Marketing afdeling heeft daar een belangrijke bijdrage aan geleverd. Je gaat als Digital Marketeer werken in een team dat alle ruimte krijgt om onze groei nog verder te versnellen. Jouw hulp is als Digital Marketeer welkom! Heb je interesse? Lees dan meer over onze Digital Marketeer vacature of solliciteer direct hieronder: 

Solliciteer direct

Let op: voor deze vacature is goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal een vereiste. Please note: mastering the Dutch and English language is mandatory.

Part of the team

Als Digital Marketeer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van digitale marketingstrategieën om onze wereldwijde zichtbaarheid en merkbekendheid te vergroten. Je werkt nauw samen met het (internationale) marketingteam en andere stakeholders om effectieve campagnes te creëren die de groei van het bedrijf stimuleren. Jouw focus ligt op het genereren van leads, het vergroten van het klantenbestand en het bevorderen van klantloyaliteit.

Je verantwoordelijkheden als Digital Marketeer

 • Ontwikkelen en uitvoeren van marketingcampagnes
 • Beheren en optimaliseren van de bedrijfswebsite en andere kanalen
 • Creëren van boeiende content voor verschillende platforms, zoals websites, blogs en social media
 • SEO en SEA
 • Analyseren van marketinggegevens en campagneresultaten evalueren en verbeteren
 • Samen met je teamgenoten effectieve marketingstrategieën ontwikkelen
 • Bijdragen aan leadgeneratie en het opbouwen van sterke klantrelaties

Bijdragen aan een slimmere, veiligere en meer duurzame wereld boven én onder de grond


Wat wij bieden

 • 28 vakantiedagen

 • Salaris van € 3.000 - € 4.500

  afhankelijk van je ervaring
 • Een uitdagende functie

  binnen een internationaal softwarebedrijf met een toonaangevende positie in de Geo-IT-sector
 • Volop mogelijkheden voor professionele groei

 • Een dynamische en innovatieve werkomgeving

  met getalenteerde en enthousiaste collega's
 • Flexibiliteit

  wat betreft werkuren en thuiswerken
Nog 10 redenen waarom je bij ons wil werken

Jouw profiel als Digital Marketeer

 • Afgeronde Bachelor of Master in marketing, communicatie of een gerelateerd vakgebied
 • Ervaring met digitale marketing, bij voorkeur in de IT-sector
 • Uitstekende kennis van social media-platforms, SEO en SEA
 • Ervaring met het beheren van content management systemen en e-mailmarketingtools
 • Goed analytisch vermogen
 • Sterke communicatieve vaardigheden en het vermogen om effectief samen te werken in een internationale omgeving
 • Vloeiende beheersing van Nederlands en goede vaardigheid van Engels (spreek je daarnaast toevallig ook Frans en/of Noors, dan ben je onze droomkandidaat!)

Meer weten?

Nieuwsgierig geworden? Solliciteer dan op de Digital Marketeer vacature! Mail je motivatiebrief met CV naar: werkenbij@sogelink.nl

Wil je eerst graag meer weten? Neem gerust contact met ons op. We denken graag met je mee.

Over Sogelink

Als je voor deze vacature solliciteert, ga je werken voor Sogelink Nederland: de markt- en kennisleider in het domein van geo-ict. We ontwikkelen betrouwbare softwareproducten, vooruitstrevende maatwerkoplossingen en we geven advies. Hiermee helpen we organisaties ruimtelijke uitdagingen als verstedelijking, mobiliteit, de energietransitie en klimaatverandering succesvol aan te gaan.

Sinds 2022 zijn we onderdeel van de Sogelink Group. Sogelink Group is Europees leider in bouw- en infratechnologie met hoofdkantoren in Nederland, Frankrijk, Noorwegen en 700 medewerkers. Niet alleen Sogelink groeit, we begrijpen dat jij jezelf ook wil ontwikkelen. Kom maar op met die goede ideeën dus!

MEER WETEN
Zo werkt dat

Solliciteren bij Sogelink

1

Solliciteren

Leuk dat je interesse hebt! Stuur ons je CV en een motivatiebrief waarin je uitlegt waarom je interesse hebt om bij ons te werken. Je ontvangt een bevestiging zodra we je gegevens hebben ontvangen en je hoort binnen twee weken of we je uitnodigen voor een gesprek.

2

Eerste gesprek

Het eerste gesprek is vooral bedoeld om elkaar goed te leren kennen. Is er van beide kanten een klik? Je ontmoet twee collega’s waar je alles aan kan vragen. Onder het motto “What you see is what you get” bieden zij je een blik achter de schermen.

3

Tweede gesprek

Is de klik goed en is je gevoel goed? Dan nodigen we je graag uit voor een tweede gesprek. In dit gesprek kan je twee andere collega’s leren kennen en is er uiteraard weer alle ruimte voor jouw vragen. Voor sommige functies vragen we je om vooraf een kort assessment te doen.

4

Aanbieding

De klik is goed, de functie past goed, het gevoel aan beide kanten is goed! We sturen je een aanbieding en maken een afspraak, zodat we het aanbod goed kunnen toelichten en je vragen kunnen bespreken.

5

Welkom

Je hebt je handtekening gezet en je gaat bij ons werken. We bereiden je komst goed voor en voorafgaand aan je eerste werkdag krijg je informatie over je eerste week. We kijken uit naar je start!

Collega vertelt

Lotte (Online marketeer) ziet verhalen, routes en werk in kaarten

“Ik vond kaarten altijd al magisch, omdat je er zoveel verhalen in kan zien. Daarom heb ik naast mijn werk online cursussen cartografie gevolgd. Het is leuk dat dat nu in mijn werk langskomt. In mijn vrije tijd ook, want ik ben vaak bezig met kaarten om routes uit te zetten voor trailruns en wandeltrektochten. Veel collega’s houden net als ik van sporten en natuur, dus we kunnen goed ideeën uitwisselen. Die gedeelde interesse maakt het extra leuk om hier te werken. Ook is het bedrijf precies groot en klein genoeg voor mij. Ik werk in het marketingteam met ongeveer tien collega’s met allemaal een eigen specialisme. Zo kan ik én de diepte in én fijn samenwerken als ik andere kennis nodig heb.”

Word jij de nieuwe collega van Lotte?

Solliciteer direct

Solliciteer

* Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het verwerken van je gegevens. Voor meer informatie zie ons privacy statement (https://werkenbij.sogelink.nl/sollicitatie/privacy-statement-sollicitanten/)