Tafelvoetbal (1)

IT Architect bij Sogelink

Vind jij het leuk om je vast te bijten in technische en uitdagende vraagstukken? Werk je graag samen met slimme en vakkundige collega's? Dan is de rol van IT Architect misschien wel wat voor jou! Ontdek snel meer over de IT Architect vacature of solliciteer direct hieronder op de vacature. 

Solliciteer direct

Over de IT Architect vacature:

Ons GeodanMaps cloud platform staat centraal in de ontwikkeling van onze software producten en oplossingen. Het bevat een grote hoeveelheid geografische functionaliteit. Daarmee maken onze ontwikkelteams unieke en ingenieuze oplossingen.

Vind jij het leuk om de technische lijnen uit te zetten en de door-ontwikkeling van ons platform mede vorm te geven? Dat doe je uiteraard niet alleen, maar samen met je vakkundige en ervaren collega-ontwikkelaars en architecten.

We zoeken een IT architect die goede inhoudelijke kennis opdoet van onze clouddiensten en die een visie heeft op de architectuur ervan. Je stemt af met de collega-ontwikkelaars die het platform gebruiken. Als IT Architect adviseer je de collega’s die weten wat er in de markt gevraagd wordt over de technische mogelijkheden. Op die manier heb je een belangrijke rol in het uitdragen en het verder uitbouwen van ons krachtige Geo-as-a-Service platform.

Voor de invulling van deze rol denken we aan een collega die ervaring heeft als solution- of platform architect en die ook niet-technische collega's overtuigend en begrijpelijk advies kan geven over complexe technische zaken.

Herken jij jezelf in de IT architect vacature?

 • HBO- of academische opleiding op IT gebied
 • Ervaring met het ontwerpen en implementeren van SaaS-oplossingen
 • Ervaring met microservices-architecturen, containerisatie en orchestratie (bijvoorbeeld Kubernetes en Docker)
 • Volledig vertrouwd met performance-, schaalbaarheid-, betrouwbaarheid-, en beveiligingsaspecten
 • Werkt graag in een Agile omgeving
 • Verbindingsspeler die op prettige wijze communiceert

Wat hebben we jou te bieden?

 • Een uitdagend en afwisselend werkpakket bij de marktleider in de geo-ict
 • Werken met vakkundige collega’s en een fijne, collegiale en inspirerende werksfeer
 • Een prima salaris en een flexibele verlofregeling
 • Volop tijd en mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen door gebruik te maken van onze Academy;
 • Flexibiliteit wat betreft werkuren en locatie en oog voor een gezonde werk-privé balans
 • Werken aan maatschappelijk relevante oplossingen
 • Nog meer redenen om bij ons te komen werken...

Over Sogelink

Als je voor deze vacature solliciteert, ga je werken voor Sogelink Nederland: de markt- en kennisleider in het domein van geo-ict. We ontwikkelen betrouwbare softwareproducten, vooruitstrevende maatwerkoplossingen en we geven advies. Hiermee helpen we organisaties ruimtelijke uitdagingen als verstedelijking, mobiliteit, de energietransitie en klimaatverandering succesvol aan te gaan.

Sinds 2022 zijn we onderdeel van de Sogelink Group. Sogelink Group is Europees leider in bouw- en infratechnologie met hoofdkantoren in Nederland, Frankrijk, Noorwegen en 700 medewerkers. Niet alleen Sogelink groeit, we begrijpen dat jij jezelf ook wil ontwikkelen. Kom maar op met die goede ideeën dus!

MEER WETEN
Zo werkt dat

Solliciteren bij Sogelink

1

Solliciteren

Leuk dat je interesse hebt! Stuur ons je CV en een korte toelichting waarom je bij ons wil werken. Je ontvangt een bevestiging zodra we je gegevens hebben ontvangen en je hoort binnen twee weken of we je uitnodigen voor een gesprek.

2

Eerste gesprek

Het eerste gesprek is vooral bedoeld om je goed te informeren over onze organisatie en werkwijze. Je ontmoet twee collega’s waar je alles aan kan vragen. Onder het motto “What you see is what you get” bieden we je een blik achter de schermen.

3

Tweede gesprek

Is de eerste klik goed en is je gevoel goed? Dan nodigen je graag uit voor een tweede gesprek. Ook in het tweede gesprek ontmoet je een directe collega zodat je bijvoorbeeld uit eerste hand kan horen met welke ontwikkel-stacks we werken en hoe we de kwaliteit van ons werk bewaken.

4

Aanbieding

De klik is goed, de functie past goed, het gevoel aan beide kanten is goed! We sturen je een concept aanbieding en maken een afspraak zodat we die goed kunnen toelichten en je vragen kunnen bespreken.

5

Welkom

Je hebt je handtekening gezet en je gaat bij ons werken. We bereiden je komst goed voor en voorafgaand aan je eerste werkdag krijg je informatie over je eerste week. We kijken uit naar je start!

Collega vertelt

Julian (Senior Developer) zorgt voor betere mobiliteit in Engeland

“Als kind had ik altijd een atlas in mijn hand. Ik tekende met krijtjes op de felgekleurde kaarten. Nu doe ik een beetje hetzelfde, maar dan met een toetsenbord op digitale kaarten. En ik kom helemaal vanuit Colombia om dat hier bij Sogelink te doen. Oké, ik overdrijf, maar Sogelink is wel een van de weinige bedrijven die écht goed zijn in geo-ICT. Onze projecten hebben een grote maatschappelijke impact. Ons werk om spoorwegincidenten snel op te lossen in Engeland bijvoorbeeld. We zorgen voor een betere mobiliteit, zelfs aan de overkant van de Noordzee. Daarnaast is de sfeer bij Sogelink informeel en persoonlijk. Collega’s zijn respectvol, slim en geïnteresseerd. Daar word ik blij van.”

Word jij de nieuwe collega van Julian?

Solliciteer direct op de IT architect vacature

Solliciteer

* Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het verwerken van je gegevens. Voor meer informatie zie ons privacy statement (https://werkenbij.sogelink.nl/sollicitatie/privacy-statement-sollicitanten/)