Kantoor Nieuwegein_ Overleggen achter bureau_werken bij LOCATIQS

IT Consultant

Ben jij die enthousiaste IT Consultant die onze klanten kan ondersteunen bij de ingebruikname van onze mooie producten? Lees dan hier meer over de IT Consultant vacature. 

Solliciteer direct

 

Wat houdt de IT Consultant vacature in?

Als IT Consultant heb je een veelzijdig takenpakket. Je ondersteunt samen met je teamgenoten op allerlei manieren onze klanten bij het inrichten en bij het gebruik van GO WorkFlow en GO Appeee. Jij bent onze expert en je helpt de klant!

Je configureert bijvoorbeeld workflows in de software, je stelt werkinstructies op en je test of de inrichting van de software goed is gegaan. Daarnaast geef je als IT consultant gebruikersinstructie en trainingen, beantwoord je vragen van opdrachtgevers en volg je wensen op.

Uiteraard zorgen wij er voor dat je een goede training krijgt in onze softwarepakketten en je krijgt ook alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Je kunt kiezen of je liever wat meer op de achtergrond werkt of dat je juist de klanten opzoekt. In overleg met je teamgenoten bepalen we een werkpakket dat goed bij je past.

Je maakt onderdeel uit van een groeiende organisatie en een leuk team. Daardoor is er veel ruimte is voor jouw ideeën en inbreng en zijn er volop groeimogelijkheden. We zoeken collega's met ervaring maar we nodigen ook starters nadrukkelijk uit om te solliciteren. Onze uitvalsbasis is Almelo en je kan ook werken op een van onze kantoren in Nieuwegein, Amsterdam of ‘s-Hertogenbosch of vanuit huis.


Wat wij bieden

 • 28 vakantiedagen

  En de mogelijkheid om bij te kopen
 • Flexibiliteit wat betreft werkuren en werklocatie

 • Bonusregeling en thuiswerkvergoeding

 • Salaris van € 2.500 - € 4.500

  afhankelijk van je ervaring
 • Je krijgt tijd en budget voor opleiding

  en je kunt gebruik maken van onze LOCATIQS Academy
 • Mogelijkheid voor een fulltime of parttime dienstverband

 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

  Zoals reiskostenvergoeding, pensioen, opleidingsbudget
 • Enthousiast en gedreven team

Herken jij jezelf hierin?

 • HBO of WO werk-en denkniveau
 • Affiniteit met IT en (enige) ervaring met ondersteuning van het gebruik van software
 • Je vindt het leuk om anderen te helpen
 • Goede communicatieve vaardigheden.
 • Nederlandse en Engelse taal is een vereiste, Duits is een pré
 • Je bent accuraat, proactief en leergierig

Over GOconnectIT

Als je voor deze vacature solliciteert, ga je werken voor de dienst- en productportfolio van GOconnectIT. Bij GOconnectIT is de wereld van kabels en leidingen, infra en geo-ict ons domein. De jarenlange kennis en praktijkervaring van GOconnectIT én haar mensen maken het verschil. Of het nu gaat om vooruitstrevende software-oplossingen, conditionering van kabels en leidingen of juridisch advies: we brengen de kabel- en leidingbranche in beweging. Wij werken voor en samen met grondroerders, netbeheerders en (semi)overheid.

Samen met Geodan vormen we Sogelink Nederland: de markt- en kennisleider op het gebied van geo-ict. Over de grens, met de Sogelink Group, zijn we zelfs 700 collega’s sterk met hoofdkantoren in Frankrijk, Noorwegen en Nederland.

MEER WETEN
Zo werkt dat

Solliciteren bij Sogelink

1

Solliciteren

Leuk dat je interesse hebt! Stuur ons je CV en een motivatiebrief waarin je uitlegt waarom je interesse hebt om bij ons te werken. Je ontvangt een bevestiging zodra we je gegevens hebben ontvangen en je hoort binnen twee weken of we je uitnodigen voor een gesprek.

2

Eerste gesprek

Het eerste gesprek is vooral bedoeld om elkaar goed te leren kennen. Is er van beide kanten een klik? Je ontmoet twee collega’s waar je alles aan kan vragen. Onder het motto “What you see is what you get” bieden zij je een blik achter de schermen.

3

Tweede gesprek

Is de klik goed en is je gevoel goed? Dan nodigen we je graag uit voor een tweede gesprek. In dit gesprek kan je twee andere collega’s leren kennen en is er uiteraard weer alle ruimte voor jouw vragen. Voor sommige functies vragen we je om vooraf een kort assessment te doen.

4

Aanbieding

De klik is goed, de functie past goed, het gevoel aan beide kanten is goed! We sturen je een aanbieding en maken een afspraak, zodat we het aanbod goed kunnen toelichten en je vragen kunnen bespreken.

5

Welkom

Je hebt je handtekening gezet en je gaat bij ons werken. We bereiden je komst goed voor en voorafgaand aan je eerste werkdag krijg je informatie over je eerste week. We kijken uit naar je start!

Collega vertelt

Allert-Jan (Coördinator Servicedesk) schiet te hulp bij graafschade

“We zijn een ontzettend gezellig bedrijf met super leuke collega’s. Als ik op kantoor ben is er altijd wel een moment waarop ik stik van het lachen. Daarnaast zijn we bij Sogelink erg betrokken en geven veel vrijheid aan alle collega’s. Dat geeft vertrouwen en een prettige werksfeer. Buiten werktijd kruip ik trouwens nog wel eens in de rol van servicedeskmedewerker. Zo was er een half jaar geleden een stroomstoring in mijn straat. Toen ik de dader had gevonden, bleek dat hij zonder Klic-Melding aan het graven was en geen idee had wat hij moest doen. Ik heb deze mijnheer daarom maar laten zien dat hij hiervoor onze Klic App kan gebruiken, wat hij had moeten doen en wie hij nu moest contacteren.”

Word jij de nieuwe collega van Allert-Jan?

Solliciteer direct

Solliciteer

* Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het verwerken van je gegevens. Voor meer informatie zie ons privacy statement (https://werkenbij.sogelink.nl/sollicitatie/privacy-statement-sollicitanten/)