Innovatie Oculus AR Game

Junior Software Developer

Ben jij net klaar met je IT opleiding? Word je nu overspoeld met opties? Bekijk dan de Junior Software Developer vacature. Je kan bij ons het vak verder in de praktijk leren. Dat doe je in een setting waarin je zinvol werk doet, waarbij je in een Agile omgeving werkt en waar aandacht is voor de ontwikkeling van jouw vakmanschap maar zeker ook voor jou als individu en collega. Lees hier meer over de Junior Software Developer vacature of solliciteer hieronder direct op de vacature. 

Solliciteer direct

Wat houdt de Junior Software Developer vacature in?

We bedienen uiteenlopende opdrachtgevers met ons hoogwaardige geo-ict cloud platform genaamd GeodanMaps. Als Junior Software Developer werk je als lid van een van onze Scrum teams mee aan slimme oplossingen op basis van dit platform.

Frontend of Backend? Of toch kies je liever voor DevOps- of Test Automation Engineering? Wij kunnen ons voorstellen dat je het nog niet zo goed weet. Je kan het bij ons ontdekken. We bieden je je een leerprogramma waarin je verschillende facetten van het mooie software ontwikkel vak kan leren kennen. Zo ontdek je vanzelf wat je het leukste vindt.

Wat wij vragen van een Junior Software Developer

 • IT opleiding op academisch- of hbo-niveau
 • Je wil graag leren van slimme en vakkundige collega’s en je wil veel leren over bijvoorbeeld cloud infrastructuren, virtualisatie, schaling, monitoring, Kubernetes, Docker etcetera
 • Je werkt graag onder architectuur, op hoog niveau en je houdt van een intellectuele uitdaging
 • Je kent de CI/CD principes en de Scrum werkwijze
 • Je hebt een instelling gericht op samenwerken
 • Je beheerst de Nederlandse taal in de basis goed

Wat wij bieden:

 • Zinvol werk bij een innovatief geo-ict bedrijf
 • Volop ruimte voor jouw ideeën en een omgeving waar leren gewaardeerd wordt
 • Onze Academy en bijvoorbeeld de mogelijkheid om e-learning (Udemy) te doen of andere trainingen te volgen
 • De mogelijkheid om in een groeiende organisatie jezelf te ontwikkelen
 • Een positieve, informele en zeer collegiale werksfeer
 • Flexibiliteit en de mogelijkheid om ook parttime te werken

Ruimte voor groei en ontwikkeling

Bij Sogelink hebben we een werkklimaat waarin ambitie, innovatie en werkplezier samenkomen. Met onze roots in de wetenschap en een sterke focus op innovatie, is er veel aandacht, tijd en budget voor kennisontwikkeling. Kennis waar je zelf naar op zoek gaat, die je deelt met collega’s en die je weer toepast in nieuwe opdrachten. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid en er is alle ruimte om initiatief te nemen.

Over Geodan

Als je voor deze vacature solliciteert, ga je werken voor de dienst- en productportfolio van Geodan. Al ruim 35 jaar benutten we bij Geodan de verbindende kracht van locatie om complexe vraagstukken te vertalen naar innovatieve, impactvolle oplossingen. Variërend van een tool voor het berekenen van het rendement van duurzame energievormen tot een meldkamersysteem om het spoor beschikbaar te houden en veiliger te maken. Onder andere PostNL, ABN AMRO, Climate Adaptation Services, Rainforest Alliance en een breed scala aan organisaties in de publieke sector zoals Ministeries, Waterschappen en gemeenten zijn onze klanten.

Geodan is samen met GOconnectIT onderdeel van Sogelink Nederland: de markt- en kennisleider in het domein van geo-ict. Internationaal, met de Sogelink Group, vormen we zelfs een team van 700 collega’s met hoofdkantoren in Frankrijk, Noorwegen en Nederland.

MEER WETEN
Zo werkt dat

Solliciteren bij Sogelink

1

Solliciteren

Leuk dat je interesse hebt! Stuur ons je CV en een korte toelichting waarom je bij ons wil werken. Je ontvangt een bevestiging zodra we je gegevens hebben ontvangen en je hoort binnen twee weken of we je uitnodigen voor een gesprek.

2

Eerste gesprek

Het eerste gesprek is vooral bedoeld om je goed te informeren over onze organisatie en werkwijze. Je ontmoet twee collega’s waar je alles aan kan vragen. Onder het motto “What you see is what you get” bieden we je een blik achter de schermen.

3

Tweede gesprek

Is de eerste klik goed en is je gevoel goed? Dan nodigen je graag uit voor een tweede gesprek. Ook in het tweede gesprek ontmoet je een directe collega zodat je bijvoorbeeld uit eerste hand kan horen met welke ontwikkel-stacks we werken en hoe we de kwaliteit van ons werk bewaken.

4

Aanbieding

De klik is goed, de functie past goed, het gevoel aan beide kanten is goed! We sturen je een concept aanbieding en maken een afspraak zodat we die goed kunnen toelichten en je vragen kunnen bespreken.

5

Welkom

Je hebt je handtekening gezet en je gaat bij ons werken. We bereiden je komst goed voor en voorafgaand aan je eerste werkdag krijg je informatie over je eerste week. We kijken uit naar je start!

Collega vertelt

Julian (Senior Developer) zorgt voor betere mobiliteit in Engeland

“Als kind had ik altijd een atlas in mijn hand. Ik tekende met krijtjes op de felgekleurde kaarten. Nu doe ik een beetje hetzelfde, maar dan met een toetsenbord op digitale kaarten. En ik kom helemaal vanuit Colombia om dat hier bij Sogelink te doen. Oké, ik overdrijf, maar Sogelink is wel een van de weinige bedrijven die écht goed zijn in geo-ICT. Onze projecten hebben een grote maatschappelijke impact. Ons werk om spoorwegincidenten snel op te lossen in Engeland bijvoorbeeld. We zorgen voor een betere mobiliteit, zelfs aan de overkant van de Noordzee. Daarnaast is de sfeer bij Sogelink informeel en persoonlijk. Collega’s zijn respectvol, slim en geïnteresseerd. Daar word ik blij van.”

Word jij de nieuwe collega van Julian?

Solliciteer direct op de Junior Software Developer vacature

Solliciteer

* Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het verwerken van je gegevens. Voor meer informatie zie ons privacy statement (https://werkenbij.sogelink.nl/sollicitatie/privacy-statement-sollicitanten/)