Innovatie Oculus AR Game

Java Developer

Ben jij de gedreven Java Developer die graag bijdraagt aan de ontwikkeling van onze webservices en apps voor onze succesvolle cloud- en SaaS-oplossingen? Lees dan hier meer over onze Java Developer vacature of solliciteer direct hieronder op de vacature. 

Solliciteer direct

Wat houdt de Java Developer vacature in?

Als Java Developer werk je in veelal grotere projecten voor zeer uiteenlopende opdrachtgevers. Je draagt bij aan de ontwikkeling van webservices en apps voor onze succesvolle cloud- en SaaS-oplossingen. Je denkt niet alleen vanuit je eigen kaders, maar luistert ook naar de ideeën van collega’s. Je vindt het leuk om je kennis te delen en samen naar nieuwe oplossingen te zoeken.

Wat wij vragen:

 • enige jaren ervaring in een vergelijkbare functie;
 • ervaring met uiteenlopende ICT-technieken en platforms. Enkele referentiepunten: Spring, Hibernate, Java EE, Linux, Android, HTTP, REST, OO, UML, design patterns, Github, Maven, Nexus, Teamcity, IntelliJ;
 • ervaring met Geo-ICT-technieken en -protocollen. Enkele referentiepunten: GeoServer, GeoTools, PostGIS, Oracle Spatial, OpenLayers, WMS, WFS;
 • ervaring met Scrum als werkmethodiek;
 • je bent een teamspeler en programmeren is je hobby;
 • je bent collegiaal, zelfstandig, leergierig en je neemt initiatief;
 • je bent flexibel en houdt van afwisselende werkzaamheden;
 • je hebt een academische- of hbo-opleiding afgerond op het gebied van Geo en/of ICT;
 • je communiceert gemakkelijk en beheerst de Nederlandse taal.
;

Wat wij bieden:

 • een uitstekende positie bij een innovatief en succesvol Geo-ICT bedrijf;
 • actieve kennisontwikkeling en alle ruimte voor training en cursussen;
 • een positieve, informele en ontspannen werksfeer waarin je altijd kunt rekenen op de hulp van collega’s;
 • een marktconform salaris;
 • prima secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • alles van onze Academy;
 • de mogelijkheid om e-learning (Udemy) of andere trainingen te volgen;
 • een fulltime functie, met de mogelijkheid om ook parttime te werken;
 • een werkplek in Nieuwegein, ’s-Hertogenbosch of Amsterdam.

Ruimte voor groei en ontwikkeling

Je maakt deel uit van een bouwteam dat werkt volgens de voor Geodan kenmerkende ‘open’ cultuur. Je krijgt volop vrijheid en vertrouwen. Tegelijkertijd rekenen we erop dat je initiatief en verantwoordelijkheid neemt en leergierig en zelfredzaam bent. We hechten veel waarde aan innovatie en kennisontwikkeling. Er is dan ook veel ruimte voor het volgen van cursussen. Bovendien organiseren we regelmatig interne bijeenkomsten en workshops ‘voor en door collega’s’. En we gebruiken ons interne discussieplatform om kennis te delen. De kennis die zo wordt opgedaan, passen we weer toe in de ontwikkeling van creatieve oplossingen voor onze klanten.

Over Geodan

Als je voor deze vacature solliciteert, ga je werken voor de dienst- en productportfolio van Geodan. Al ruim 35 jaar benutten we bij Geodan de verbindende kracht van locatie om complexe vraagstukken te vertalen naar innovatieve, impactvolle oplossingen. Variërend van een tool voor het berekenen van het rendement van duurzame energievormen tot een meldkamersysteem om het spoor beschikbaar te houden en veiliger te maken. Onder andere PostNL, ABN AMRO, Climate Adaptation Services, Rainforest Alliance en een breed scala aan organisaties in de publieke sector zoals Ministeries, Waterschappen en gemeenten zijn onze klanten.

Geodan is samen met GOconnectIT onderdeel van Sogelink Nederland: de markt- en kennisleider in het domein van geo-ict. Internationaal, met de Sogelink Group, vormen we zelfs een team van 700 collega’s met hoofdkantoren in Frankrijk, Noorwegen en Nederland.

MEER WETEN
Zo werkt dat

Solliciteren bij Sogelink

1

Solliciteren

Leuk dat je interesse hebt! Stuur ons je CV en een korte toelichting waarom je bij ons wil werken. Je ontvangt een bevestiging zodra we je gegevens hebben ontvangen en je hoort binnen twee weken of we je uitnodigen voor een gesprek.

2

Eerste gesprek

Het eerste gesprek is vooral bedoeld om je goed te informeren over onze organisatie en werkwijze. Je ontmoet twee collega’s waar je alles aan kan vragen. Onder het motto “What you see is what you get” bieden we je een blik achter de schermen.

3

Tweede gesprek

Is de eerste klik goed en is je gevoel goed? Dan nodigen je graag uit voor een tweede gesprek. Ook in het tweede gesprek ontmoet je een directe collega zodat je bijvoorbeeld uit eerste hand kan horen met welke ontwikkel-stacks we werken en hoe we de kwaliteit van ons werk bewaken.

4

Aanbieding

De klik is goed, de functie past goed, het gevoel aan beide kanten is goed! We sturen je een concept aanbieding en maken een afspraak zodat we die goed kunnen toelichten en je vragen kunnen bespreken.

5

Welkom

Je hebt je handtekening gezet en je gaat bij ons werken. We bereiden je komst goed voor en voorafgaand aan je eerste werkdag krijg je informatie over je eerste week. We kijken uit naar je start!

Collega vertelt

Julian (Senior Developer) zorgt voor betere mobiliteit in Engeland

“Als kind had ik altijd een atlas in mijn hand. Ik tekende met krijtjes op de felgekleurde kaarten. Nu doe ik een beetje hetzelfde, maar dan met een toetsenbord op digitale kaarten. En ik kom helemaal vanuit Colombia om dat hier bij Sogelink te doen. Oké, ik overdrijf, maar Sogelink is wel een van de weinige bedrijven die écht goed zijn in geo-ICT. Onze projecten hebben een grote maatschappelijke impact. Ons werk om spoorwegincidenten snel op te lossen in Engeland bijvoorbeeld. We zorgen voor een betere mobiliteit, zelfs aan de overkant van de Noordzee. Daarnaast is de sfeer bij Sogelink informeel en persoonlijk. Collega’s zijn respectvol, slim en geïnteresseerd. Daar word ik blij van.”

Word jij de nieuwe collega van Julian?

Solliciteer direct op de Java Developer vacature

Solliciteer

* Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het verwerken van je gegevens. Voor meer informatie zie ons privacy statement (https://werkenbij.sogelink.nl/sollicitatie/privacy-statement-sollicitanten/)