Tafelvoetbal (1)

Quality Manager

Als Quality Manager bewaak jij de kwaliteit van onze dienstverlening. In de rol van Quality Manager ben je dus verantwoordelijk voor het analyseren, coördineren en controleren van de kwaliteit van onze bedrijfsprocessen en systemen. Daarnaast draag je bij aan een internationaal beleid voor onze kantoren in Nederland, Frankrijk en Noorwegen. Ben je nieuwsgierig geworden naar onze openstaande Quality Manager vacature? Lees dan snel meer en wie weet vervul jij de Quality Manager vacature in!

Solliciteer direct

Let op: voor deze vacature is goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal een vereiste. Frans is een pré! Please note: mastering the Dutch and English language is mandatory. French is a plus! 

Wat ga je doen als Quality Manager?

Sogelink verwacht de komende jaren een ambitieuze groei te realiseren binnen Europa. Het borgen van kwaliteit is een onmisbaar onderdeel van deze ambitie. Ga jij ons helpen om in deze dynamiek te zorgen dat ook onze ISO managementsystemen een continue verbeterslag ondergaan? 

Als Quality Manager analyseer, coördineer en controleer je de kwaliteit van onze bedrijfsprocessen en systemen op groepsniveau voor onze kantoren in Nederland, Frankrijk en Noorwegen. Je weet wat er speelt binnen de organisatie en waar risico’s en kansen liggen. Je hebt als Quality Manager affiniteit met de technische IT aspecten binnen een software bedrijf. Je hebt in deze rol alle ruimte om zelf je werk te organiseren en je werkt nauw samen met de security- en privacy officer. Je bent dé sparringpartner van de directie op het gebied van kwaliteit en je rapporteert aan (een lid van) de directie. Je kijkt vooruit en geeft gevraagd en ongevraagd advies voor verbeteringen en stuurt op de opvolging hiervan binnen de organisatie. De bedrijven in Nederland zijn reeds ISO gecertificeerd en hier ligt jouw focus op het onderhouden van het management systeem en het continue doorvoeren van incrementele verbeteringen. In Frankrijk is het managementsysteem nog in ontwikkeling en is er nog geen ISO certificering. Jouw uitdaging? Het coördineren van het opzetten van dit systeem in lijn met het Nederlandse voorbeeld samen met jouw Franse collega’s. Je werkt fulltime, 3 dagen voor Nederland en 2 dagen voor de groep. Hiervoor reis je ongeveer 1 keer in de maand naar het buitenland. 

Je verantwoordelijkheden als Quality Manager

 • Kwaliteitsbeleid: opstellen en implementeren van richtlijnen en oplossingen, in overleg met jouw stakeholders (business collega’s en directie). 
 • Naleving en bewustwording: zorgen voor het bewustzijn bij je collega’s van kwaliteitsrisico's en van het belang van het naleven van beheersmaatregelen. 
 • Optimalisatie en beheer: optimaliseren van ons kwaliteitsmanagementsysteem. Jij bent eindverantwoordelijk voor het opstellen van de kwaliteitsplannen en adviesrapportage. 
 • Audits en inspecties: (laten) uitvoeren van interne audits en eerste aanspreekpunt voor externe audits en certificeringen (ISO 9001 en ISO 27001 en VCA) 
 • Advies: als Quality Manager adviseer je de directie en andere stakeholders. 
 • Internationaal: als Quality Manager werk je voor Sogelink Nederland, Frankrijk en Noorwegen 

De uitdagingen als Quality Manager

 • Verder professionaliseren en harmoniseren van kwaliteitsbeleid en de management systemen binnen Sogelink in Nederland. Jij kan het geheel naar een volgend niveau brengen! 
 • Implementeren en coördineren van de ISO certificering in Frankrijk en Noorwegen samen met jouw Franse en Noorse Collega’s. 
 • Opzetten van internationaal, gezamenlijk beleid en standaarden voor Frankrijk, Noorwegen en Nederland samen. 

Hou je van een uitdaging? Dan verwelkomen we je graag binnen ons team!

Herken jij jezelf hierin?

 • HBO/WO denkniveau
 • 5+ jaar ervaring in een vergelijkbare functie
 • Affiniteit met een IT omgeving
 • Kennis van de ISO normen (ISO 9001 en ISO 27001)
 • Scherpe en analytische blik
 • Communicatief vaardig, leergierig en onderzoekend
 • Je bent besluitvaardig en je durft je standpunt uit te dragen

Wat hebben we jou te bieden?

 • Een fijne en inspirerende werksfeer en een Informele, hands-on cultuur 
 • 28 vakantiedagen 
 • Een salaris van € 5.000,- tot € 8.000,- afhankelijk van je ervaring 
 • Volop tijd en mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen met behulp van onze Academy 
 • Werken vanuit Nederland (Utrecht), Frankrijk, Noorwegen en vanuit huis 
 • Een organisatie met een hoog kwaliteitsbewustzijn 

Meer informatie

Wil je meer weten over deze Quality Manager vacature? Neem contact op met Sharon van Oudbroekhuizen via telefoonnummer 020 - 5711311. Solliciteren kan via het formulier of door je motivatie met curriculum vitae te mailen naar: werkenbij@sogelink.nl, onder vermelding van ‘sollicitatie Quality Manager’.

Over Sogelink

Als je voor deze vacature solliciteert, ga je werken voor Sogelink Nederland: de markt- en kennisleider in het domein van geo-ict. We ontwikkelen betrouwbare softwareproducten, vooruitstrevende maatwerkoplossingen en we geven advies. Hiermee helpen we organisaties ruimtelijke uitdagingen als verstedelijking, mobiliteit, de energietransitie en klimaatverandering succesvol aan te gaan.

Sinds 2022 zijn we onderdeel van de Sogelink Group. Sogelink Group is Europees leider in bouw- en infratechnologie met hoofdkantoren in Nederland, Frankrijk, Noorwegen en 700 medewerkers. Niet alleen Sogelink groeit, we begrijpen dat jij jezelf ook wil ontwikkelen. Kom maar op met die goede ideeën dus!

MEER WETEN
Zo werkt dat

Solliciteren bij Sogelink

1

Solliciteren

Leuk dat je interesse hebt! Stuur ons je CV en een motivatiebrief waarin je uitlegt waarom je interesse hebt om bij ons te werken. Je ontvangt een bevestiging zodra we je gegevens hebben ontvangen en je hoort binnen twee weken of we je uitnodigen voor een gesprek.

2

Eerste gesprek

Het eerste gesprek is vooral bedoeld om elkaar goed te leren kennen. Is er van beide kanten een klik? Je ontmoet twee collega’s waar je alles aan kan vragen. Onder het motto “What you see is what you get” bieden zij je een blik achter de schermen.

3

Tweede gesprek

Is de klik goed en is je gevoel goed? Dan nodigen we je graag uit voor een tweede gesprek. In dit gesprek kan je twee andere collega’s leren kennen en is er uiteraard weer alle ruimte voor jouw vragen. Voor sommige functies vragen we je om vooraf een kort assessment te doen.

4

Aanbieding

De klik is goed, de functie past goed, het gevoel aan beide kanten is goed! We sturen je een aanbieding en maken een afspraak, zodat we het aanbod goed kunnen toelichten en je vragen kunnen bespreken.

5

Welkom

Je hebt je handtekening gezet en je gaat bij ons werken. We bereiden je komst goed voor en voorafgaand aan je eerste werkdag krijg je informatie over je eerste week. We kijken uit naar je start!

Collega vertelt

Reinier (Consultant) heeft ook collega’s zónder geo-passie nodig

“Even een open deur intrappen: bij Sogelink werken veel geo-liefhebbers. Ik ben er zelf ook een. Maar onze klanten zijn overwegend géén experts op dat gebied. Dingen die voor ons als GIS-specialisten logisch zijn, zijn voor anderen heel complex. Als we niet oppassen, missen we dat inzicht. Gelukkig hebben we ook collega’s die niet getroffen zijn door het geo-virus. UX’ers die prachtige toepassingen ontwerpen bijvoorbeeld. Hun kijk op ons werk maakt onze producten sterker. En daar zijn klanten heel blij mee. Collega’s die ons erop wijzen dat iets abracadabra is, hebben we hard nodig. We versterken elkaar!”

Word jij de nieuwe collega van Reinier?

Solliciteer direct op de Quality Manager vacature

Solliciteer

* Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het verwerken van je gegevens. Voor meer informatie zie ons privacy statement (https://werkenbij.sogelink.nl/sollicitatie/privacy-statement-sollicitanten/)